Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Gordijnen

Gordijnen op maat in Enschede

ZonEx biedt u zachte vitrages en prachtige gordijnen. Door gebruik te maken van de mooiste en beste stoffen brengen onze producten sfeer en warmte in uw ruimte.

Gordijnen brengen sfeer en warmte in uw ruimte, maar wat past nu het beste bij uw huis? De keuze voor een gordijn wordt over het algemeen gedaan op basis van isoleren of verduisteren, maar een gordijn doet nog zoveel meer voor uw woon- of slaapkamer. De keuze van uw type stof, confectie en kleur bepaalt voor een groot deel de sfeer van uw woonruimte. ZonEx heeft de mooiste gordijnen in scala van kleuren, uni of uitgevoerd in sfeervolle dessins. Er is een ruime keuze, natuurlijk komen we ook geheel vrijblijvend bij u thuis voor advies. Wij brengen de stalen mee zodat u een juist beeld krijgt.

Energiebesparend

Tijdens zomerdagen kunt u gordijnen sluiten op ramen die direct zonlicht ontvangen om warmtetoename te voorkomen. In de winter hou je de gordijnen in de koude uren het liefst gesloten om de kou buiten te houden. Dikkere stoffen zijn dan beter isolerend. Wanneer je gordijnen voornamelijk bij koud weer wilt gebruiken om het comfort te verhogen kunt u het beste kiezen voor isolerende gordijnen die goed aansluiten bij het raam en de vloer zodat je geen kieren hebt. Op deze manier voorkom je dat de kou alsnog langs het gordijn naar binnen komt. Zorg er ook voor dat je radiatoren vrijhoudt. Nieuwere woningen zijn meestal voorzien van vloerverwarming en daar kiest men meestal voor gordijnen tot op de vloer.

All-in Confectie op maat

Kiest u voor all-in service dan komen wij opmeten, maakt onze confectie uw gordijn op maat en komen wij deze ook bij u ophangen. Bij confectie van ZonEx dan ben je er zeker van dat uw vitrage of inbetween mooi hangt.

Benieuwd naar de hele collectie gordijnen, vitrages en inbetweens? Bekijk al onze producten op de site of kom langs in onze showroom. We helpen u graag.

4.8/5 - (5 stemmen)