Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Montagedienst

Onze vakkundige montagedienst

Onze VCA-gecertificeerde monteurs monteren je product veilig & vakkundig. Of het nu gaat om rolluiken, overkappingen of glaswandsystemen, voor onze montagedienst is dit dagelijks werk. Natuurlijk neemt de monteur het product mee op de dag van montage, zodat je niet hoeft na te denken over eventuele levering.

Snel & veilig

Wij vragen je enkel te zorgen voor een vrije montageruimte zodat de monteurs snel & veilig kunnen monteren en eventueel installeren. De monteur bezit het juiste gekeurde gereedschap en een stofzuiger, om de werklocatie weer netjes achter te laten.

Bij onze montagedienst hoort ook de afvoer van oude producten. Krijg je bijvoorbeeld een nieuwe garagedeur dan kunnen wij de oude garagedeur meenemen. Vraag hierna bij het opmaken van de offerte.

Iedereen tevreden!

Ons streven is de montage naar volle tevredenheid af te werken zodat jij natuurlijk blij met bent het resultaat! Na de montage bespreekt de monteur met je of je tevreden bent.

Je krijgt indien nodig uitleg over besturing en hoe je zelf het beste het product onderhoud. Bovendien wordt er advies gegeven over vakkundig onderhoud om de kwaliteit van het product intact te houden en de levensduur te verlengen.

Vragen aan Zonex? Neem contact op
Of kom langs!

Bezoek ons:
Zomerweg 155
7532 RB Enschede

MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO

13.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
10.00 – 16.00
Gesloten
Meer informatie?

Neemt direct contact op via ons contactformulier.

Binnen 24 uur ontvang je reactie op jouw aanvraag