Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kwaliteit en Certificering

ZonEx zonwering enschedeZonEx is aangesloten bij Romazo Projecten. Romazo Projecten verenigt, verbindt en ondersteunt de fabrikanten van projectzonweringsystemen. Kijk op romazo-projecten.nl voor meer informatie.

ES·SO staat voor European Solar Shading Organisation. Wij zijn in het bezit van het Smart Solar Shading certificaat van ES·SO. Hét certificaat op het gebied van slimme zonwering. Lees meer over ES·SO op www.es-so.com


ZonEx is Somfy expert. Somfy Experts zijn dealer die door Somfy zijn geselecteerd vanwege hun kennis en ervaring op het gebied van Somfy-producten en systemen. Ze kunnen deskundig en professioneel advies geven, installaties uitvoeren en ondersteuning bieden bij het oplossen van eventuele problemen. De Somfy expert is uw betrouwbare partner voor je huisautomatisering.

Kiezen voor ZonEx als officiële Brustor-dealer biedt u verschillende voordelen, zoals gegarandeerde kwaliteit, deskundig advies, volledige garantie, installatieservice en toegang tot het volledige assortiment Brustor-producten.

ZonEx is uw Hörmann partner dealer. Wij leveren hoogwaardige Hörmann producten, hebben uitgebreide expertise en bieden professioneel advies. Bovendien zorgen we voor betrouwbare installatie, service en onderhoud. In onze showroom kunt u het uitgebreide Hörmann assortiment bekijken en zelf testen.

ZonEx is een VCA gecertificeerd bedrijf. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Ook onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. De certificatie wordt gedaan door TüV middels een jaarlijkse audit.

Wij werken volgens ISO 9001:2015. Door te werken volgens deze normen zijn wij verzekerd van een gestructureerde en overzichtelijke bedrijfsvoering.

Wij hebben sinds 2013 het WerkPakt certificaat. De certificering wordt gedaan door de gemeente Enschede. Wij zijn een sociale werkgever waar altijd ruimte is voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo hebben wij al diverse aangepaste werkplekken gecreëerd.

Wij bieden stageplekken voor leerlingen om een nieuwe generatie op te leiden. Wij bieden goede en veilige werkplekken die aansluiten bij de opleiding.

Vragen aan Zonex? Neem contact op
Of kom langs!

Bezoek ons:
Zomerweg 155
7532 RB Enschede

MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO

13.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
10.00 – 16.00
Gesloten
Meer informatie?

Neemt direct contact op via ons contactformulier.

Binnen 24 uur ontvang je reactie op jouw aanvraag