Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Zonwering Enschede

Ben je op zoek naar zonwering in Enschede? ZonEx heeft een ruim assortiment aan zonweringen voor jouw tuin. We maken alle zonwering precies op maat en helpen jou graag persoonlijk om de beste keuze te maken.
zonwering enschede

Ons assortiment zonwering in Enschede

Bekijk ons assortiment aan verschillende soorten zonwering. Achter elke foto zit een pagina die meer informatie geeft over het product. Ook kun je een brochure downloaden. Ben jij nou benieuwd welke het beste bij jou past? We helpen je ook graag persoonlijk. Onderaan de pagina kan je gemakkelijk contact met ons opnemen.

ZonEx is een bedrijf gevestigd te Enschede met een uitgebreid assortiment van kwalitatieve producten voor binnen- en buitenleven, hierbij kunt u denken aan vloeren, gordijnen en zonwering. ZonEx is op meerdere gebieden actief en levert diensten aan particulieren en aan de projectmarkt. Zo kunt u hier terecht voor onderhoud, montage en levering van de producten die u nodig heeft, maar ook voor vrijblijvende adviesgesprekken. Deze adviesgesprekken kunnen bij u thuis plaats vinden, maar ook in de showroom. Kijk bij contact voor de openingstijden of bel voor een afspraak.

Zonwering Enschede advies

Of het nu gaat om uw bedrijf of uw huis, zonwering is onmisbaar. Zonwering biedt bescherming tegen UV-straling en verkoeling. Maar dat is niet het enige waar zonneschermen en rolluiken goed voor kunnen zijn. Zonwering kan erg sfeerbepalend zijn en bepaald de uitstraling van uw huis of bedrijf. Daarom is het belangrijk om het product te kiezen die bij u en uw gebouw past. Hiervoor kunt u altijd advies krijgen van ZonEx, zonder bijkomende kosten. Met uw wensen en de kennis van ZonEx gecombineerd, zult u ongetwijfeld uitkomen op een resultaat die u naar uw tevredenheid.

Zonwering Enschede assortiment

Zonwering komt voor in vele soorten en maten. Ten eerste is er een verschil in zonwering voor binnen of buiten. Binnen deze twee categorieën zijn er vele keuzemogelijkheden. Een aantal producten die u kunt vinden op de site en in de showroom van ZonEx zijn:

Deze producten zijn beschikbaar voor de projectmarkt én voor particulieren. Wanneer u benieuwd bent naar het gehele assortiment kunt u eens een kijkje nemen op de site van ZonEx. Mocht u in de gelegenheid zijn om de showroom in Enschede te bezoeken, kom vooral langs! Hier kunt u de producten niet alleen rustig bekijken, maar ook uitproberen. Daarnaast zijn er specialisten aanwezig die u graag deskundig advies geven en u helpen met het maken van de juiste keuze.

Onderhoud voor jouw zonwering

Bij ZonEx heeft u dus een ruime keus aan zonwering. Deze producten kunnen bij u geleverd en gemonteerd worden door de vakkundige medewerkers van ZonEx. Daarnaast kunt ook ook bij ZonEx terecht voor het onderhoud van uw installatie. Onderhoud zorgt ervoor dat uw zonweringsinstallatie zo lang mogelijk meegaat zodat u nog lang van uw aankoop kan genieten. U heeft wederom verschillende opties om uit te kiezen. Zo biedt ZonEx basis onderhoud.

Dit komt van pas wanneer u last heeft van een storing of andere gebreken. Uw probleem wordt dan snel voor u opgelost. De tweede optie is preventief onderhoud. Met preventief onderhoud, voorkomt u storingen of slijtage. Tot slot kunt u ook kiezen voor duurzaam onderhoud. In tegenstelling tot de andere twee opties kunt u hier een overeenkomst afsluiten. De monteurs zullen dan eens per jaar bij u langs komen voor onderhoud, reiniging en eventuele reparaties. Ook wordt de garantie van uw zonwering met 2 tot 5 jaar verlengd en heeft u een vast aanspreekpunt. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met ZonEx.

Neem contact op

Heb je vragen?
Bel: 053 – 4611128
Mail: info@zonex.nl