Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Zonwering Almelo

Maak van uw woning een heerlijke oase van koelte en comfort met de hoogwaardige zonwering van ZonEx, de specialist in Almelo en omgeving.
zonwering almelo

Ons assortiment zonwering in Almelo

Op zoek naar zonwering in Almelo?

Bij ZonEx ben je aan het juiste adres! Wij zijn de specialist in de regio voor zowel de plaatsing als de reparatie van zonwering. Gelegen op slechts 10 minuten van Almelo via de A35, bieden wij hoogwaardige producten en een uitgebreide service om jouw huis en tuin te beschermen tegen de zon.

ZonEx is al vanaf 1968 het adres voor zonwering in Twente. Onze vakkundige monteurs hebben we jarenlange ervaring in het plaatsen van verschillende soorten zonwering, waaronder rolluiken, markiezen, screens en zonneschermen. Ons deskundige team zorgt voor een professionele montage, zodat je optimaal kunt genieten van jouw nieuwe zonwering.

Reparaties voor jouw zonwering in Almelo

Heeft jouw zonwering een reparatie nodig? Geen probleem! Onze lokale specialisten staan klaar om snel en vakkundig alle nodige reparaties uit te voeren. Of het nu gaat om een defect mechanisme, beschadigde doeken of andere problemen, wij zorgen ervoor dat jouw zonwering weer als nieuw functioneert. Ook zijn wij in Almelo en omgeving de specialist als het gaat om het vervangen van zonweringsdoek. Wij leveren zonweringsdoek met de eigenschappen UV-werend, waterafstotend, kleurvast en bestand tegen vocht, schimmel en rot. Daarnaast zijn ze behandeld om vuil en vet af te weren. Kortom zonweringsdoek van de hoogste kwaliteit.

Over ZonEx

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en gerenommeerde merken, zodat je verzekerd bent van een lange levensduur en optimale werking van jouw zonwering. Bij ZonEx kun je in Almelo rekenen op kwaliteit, vakmanschap en uitstekende service. Vraag online een offerte aan en ontdek hoe wij jouw wooncomfort kunnen verbeteren!

Neem contact op

Heb je vragen?
Bel: 053 – 4611128
Mail: info@zonex.nl