Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Services

Reparaties

Over het algemeen gaan onze producten jarenlang mee, als er onverhoopt toch een reparatie nodig is dan verhelpen wij die snel. Ook bij onverwachte reparaties zorgen wij voor snelle oplossingen, ook voor “niet door ons geleverde” producten.

mitch-boor-1024x768-1.webp
onderhoud-compr2

Onderhoud

Regelmatig onderhoud voorkomt storingen en onnodige reparaties, waardoor de levensduur van je product wordt verlengd. Onze producten worden dagelijks blootgesteld aan weersinvloeden. Om je product in optimale staat te houden, is het belangrijk om de onderdelen regelmatig te smeren en af te stellen.

Persoonlijk advies

Kom bij ons langs voor persoonlijk advies. Onze deskundige medewerkers kunnen al je vragen beantwoorden, kijken naar je persoonlijke situatie en zullen je een aanbeveling op maat doen. Ook kunnen ze je laten zien hoe onze producten werken waardoor je een beter inzicht krijgt. 

gordijnen-showroom-1024x683
plisse-draaikiep

Bijzondere raampartijen

Voor elk type raam bieden we de perfecte oplossing! Of het nu gaat om lastige, grote of afwijkende raampartijen in je huis, en je geen idee hebt welk product je moet kiezen, bij ZonEx hebben we de oplossing op maat voor al je bijzondere ramen. Bij ons heb je niet alleen een oplossing, maar ook een oplossing die past bij je raam en je persoonlijke woonstijl. 

Confectiegordijnen

Professionele gordijnconfectie met hoogwaardige naaimachines. Onze prijzen voor confectie van gordijnen zijn inclusief haken, garen en gordijnband. Kies in onze winkel je stof uit en laat ons vrijblijvend een offerte maken voor het maken van jouw gordijnen. Ze hangen perfect en dankzij onze confectiemedewerkers krijg je gordijnen met een zorgvuldige afwerking. 

ZonEx-bouwtekeningen

Duurzame renovatie

Er komt een moment dat een woning gerenoveerd moet worden. Kies dan voor duurzame renovatie en behaal een beter energielabel. 

Wij leveren vele isolerende en zonwerende producten zoals rolluiken, garagedeuren en zonwering. Maar ook je bestaande zonnescherm kun je duurzaam renoveren door het doek te vervangen, lagere kosten maar een geheel nieuwe uitstraling. 

Energiebesparende zonwering

Energiebesparende zonwering kan helpen om het energieverbruik te verminderen. Zonwering blokkeert de hitte van de zon, waardoor de behoefte aan airconditioning wordt verminderd. Hierdoor wordt energie bespaard en het binnenklimaat comfortabeler gemaakt. Ook kunnen rolluiken en screens ervoor zorgen dat in de winter de warmte binnen blijft waardoor je niet onnodig hoeft te stoken. 

mitch-boor-1024x768-1.webp
ZonEx-bureau-inmeter

Inmeetservice

Laat onze experts nauwkeurig de afmetingen opnemen en de bouwkundige situatie bekijken zodat je de perfect passende producten krijgt. Bespaar tijd en moeite, en geniet van een probleemloze montage. Wij komen gratis bij je inmeten, dat biedt voordelen voor ons en voor jou. Met nauwkeurige metingen voorkomen we onnodige problemen en besparen we kosten en tijd. 

Montagedienst

Onze gecertificeerde monteurs monteren je product veilig & vakkundig. Wij vertrouwen op hun professionele training, ervaring en expertise. Zonweringen, rolluiken, overkappingen of garagedeuren – onze montagedienst doet het dagelijks. De monteur zorgt ook voor vervoer van je product naar locatie zodat je niet na hoeft te denken over de levering. 

reparatie-zonwering2

Tips van Tim

Ik ben Tim, servicemedewerker in het Zonnigste team van Nederland. Ik deel graag mijn tips om ervoor te zorgen dat jouw producten in optimale staat blijven. Maar ook als je verder vragen of assistentie nodig hebt, of als ik langs moet komen voor onderhoud sta ik voor je klaar!