Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rolluiken op maat

Sinds 1968 staan wij in Enschede bekend om het leveren, monteren en onderhouden van rolluiken. Dit is waar we groot mee zijn geworden en natuurlijk trots op zijn.

Inmiddels is ons assortiment dusdanig uitgebreid dat we niet meer alleen rolluiken leveren, maar toch blijven we hierom bekend staan. Kwalitatief hoogwaardige aluminium rolluiken, met een lange levensduur en aantrekkelijke prijs. Al onze rolluiken zijn volledig uitgevoerd in aluminium en hebben een hoge isolatiewaarde. Dus géén klapperend kunststof!

Inhoud

Impressie van onze
Rolluiken

Waarom rolluiken in huis?

Rolluiken zijn isolerend en daarom ideaal voor een optimaal binnenklimaat tijdens ieder jaargetijde. Je kunt je kamer verduisteren én de rolluiken zorgen voor minder geluidsoverlast. Een goede keus dus.

Je huis en je eigendommen wil je beschermen tegen inbraak. Rolluiken zijn inbraakwerend, er gaat een preventieve werking vanuit omdat ze zichtbaar zijn voor ongewenste gasten.

ZonEx Rolluik Enschede
ZonEx Rolluik Enschede

Welke rolluiken isoleren het beste?

Bij het kiezen van rolluiken is het belangrijk om rekening te houden met het isolatievermogen. Er zijn verschillende soorten rolluiken op de markt, maar de beste isolatie wordt vaak geboden door aluminium rolluiken met een geïsoleerd profiel en vulling.

Onze rolluiken zijn gemaakt om koude buiten houden. Ze hebben een extra laag isolatiemateriaal, van polyurethaan, tussen de lamellen. Dit helpt om de temperatuur in huis te reguleren en energieverlies te verminderen.

Standaard coaten wij al met twee vernislagen. Wilt u nog meer isolatie dan kunt u ook kiezen voor een speciale zilveren thermische coating.

Daarnaast spelen ook de montage en de afdichting een belangrijke rol in de isolatieprestaties. Het is essentieel dat de rolluiken goed worden gemonteerd en dat er een goede afdichting is tussen rolluik en muur. Onze bouwkundige medewerkers die het product gratis bij u komen inmeten kunnen u hier meer over vertellen.

De voordelen op een rij

  • Beter beveiligd tegen inbraak
  • Een betere verduistering is er niet
  • Rolluiken zijn geluidswerend
  • Rolluiken zijn isolerend
  • Bespaar op je energierekening
  • Hou kou buiten in de winter
  • Hou warmte buiten in de zomer
  • Montage zonder hak- & breekwerk
  • Handbediend of elektrisch
  • Ook mogelijk met Smart Home

Isolatie

Rolluiken hebben een isolerende werking. Ze houden je huis op een natuurlijke manier koel, door de warmte buiten te houden. En in de winter zal het de warmte binnen houden, waardoor het energieverlies via ramen minder is. Rolluiken of zonweringen zijn noodzakelijke als je een woning op een energiezuinige en milieuvriendelijke manier energieneutraal wilt maken.

Bedieningsopties

Rolluiken kunnen op verschillende manieren bediend worden, zoals met de hand of met elektrische bediening. Met elektrische bediening kun je de rolluiken besturen met een afstandsbediening of via een app op je telefoon als je het Somfy Smart Home systeem hebt. Je kunt er ook voor kiezen om je rolluiken uit te rusten met een zon- en/of windautomaat. Met zo’n automaat gaat het rolluik automatisch omlaag als het zonnig is en gaat hij automatisch omhoog bij een stevige wind. Dit zorgt voor extra gemak en bescherming, zonder dat je er constant aan hoeft te denken.

Bouwkundig advies en op maat gemaakt

Iedere woning is uniek. Om ervoor te zorgen dat jouw rolluiken perfect passen meten we de rolluiken gratis bij je in. Tijdens het inmeten bekijken we direct de bouwkundige situatie ter plaatse. Maar ook de beste manier om de rolluiken te gaan monteren is een belangrijke reden om bij je langs te komen, op het kozijn of op de muur wat heeft uw voorkeur.

Hoeveel kosten een rolluiken?

Is dit precies wat je zoekt, dan wil je natuurlijk graag meer weten. Dit vraag je eenvoudig aan door een vrijblijvende offerte aan te vragen. Vergeet niet om de afmetingen te vermelden. Of bel ons op 053 461 1128 onze medewerkers staan je graag te woord. Je bent ook van harte welkom in onze showroom voor een persoonlijk advies. Onze showroom is zonder afspraak geopend. Je vindt ons aan de Zomerweg 155 in Enschede.

ZonEx Somfy zonwering
Onze gratis Rolluiken op maat brochure
Betreft brochure: Rolluiken
advies buitenleven
Persoonlijk advies?

Video over Rolluiken

Veelgestelde vragen
over Rolluiken

De levensduur van een rolluik hangt af van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van het materiaal, de frequentie van gebruik en de mate van onderhoud. Over het algemeen kan een goed onderhouden rolluik makkelijk 20 jaar meegaan. Het is echter belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren, en het rolluik goed schoon te houden, om de levensduur te verlengen en problemen te voorkomen.

Omdat een rolluik altijd precies op maat van uw kozijn wordt gemaakt is de prijs afhankelijk van de afmeting. Vertel ons welke afmeting u zoekt dan kunnen onze medewerkers u een prijs geven. Dit mag ook telefonisch. De montagekosten zijn afhankelijk van het aantal bestelde rolluiken. Ook dit kunnen onze medewerkers u snel opzoeken als u een afmeting doorgeeft.

ZonEx Rolluiken wit opbouw

Referenties

waar we trots op zijn
Mark
Klant ZonEx
Lees verder
Een zeer prettige ervaring met dit bedrijf. Nadat ik in de showroom mijn type screens had uitgezocht, kwamen ze al snel daarna alles bij mij thuis inmeten. Ook de monteurs die de screens kwamen plaatsen kwamen netjes en sociaal over en ze leverden netjes werk af.
Klaas-Jan Huizen
Klant ZonEx
Lees verder
Wij hebben dit voor 2 jaar terug rolluiken laten plaatsen en dit jaar verduistering gordijnen laten monteren in de keuken en woonkamer en zijn zeer tevreden over het gewenste resultaat. Goede service. Ik zou zo weer bij dit bedrijf iets aanschaffen en laten monteren.
Rick
Klant ZonEx
Lees verder
Wij hebben elektrische rolluiken van ZonEx merk. Ze gaan in de ochtend automatisch open op ingestelde tijd en als de zon onder gaat gaan ze weer dicht. En natuurlijk als ik overdag (of in de zomer als het warm is) last heb van zon op mijn scherm dan druk ik gewoon even op het knopje van de afstandsbediening. Ik zou het iedereen aanraden!
Alissa Geerdink
Klant ZonEx
Lees verder
Rolluik werkte niet meer in ons nieuwe huis. Gemaild wat het koste. Reparatie van 1 rolluik is natuurlijk in verhouding best prijzig, maar omdat we de staat van de rest van de rolluiken ook niet wisten kreeg ik daarnaast voorstel van ZonEx om onderhoud te doen zodat we weer een tijd door kunnen. De monteurs hebben ons ook tips gegeven om geen nieuwe schade te krijgen bij het naar beneden laten vallen van de rolluiken.
Vorige
Volgende
ZonEx Rolluiken wit opbouw
Benieuwd naar onze Rolluiken?
Vraag een gratis offerte aan
Betreft product: Rolluiken
Jouw aanvraag gaat direct naar onze Rolluiken expert
5/5 - (1 stemmen)

Prijscalculator

Waarom?
met uw postcode kunnen we de afleverkosten berekenen. 😄
Bijna klaar...
Met uw telefoonnummer kunnen we meedenken met de beste prijs!

Prijscalculator

Waarom?
met uw postcode kunnen we de afleverkosten berekenen. 😄
Bijna klaar...
Met uw telefoonnummer kunnen we meedenken met de beste prijs!

Prijscalculator

Waarom?
met uw postcode kunnen we de afleverkosten berekenen. 😄
Bijna klaar...
Met uw telefoonnummer kunnen we meedenken met de beste prijs!

Prijscalculator

Waarom?
met uw postcode kunnen we de afleverkosten berekenen. 😄
Bijna klaar...
Met uw telefoonnummer kunnen we meedenken met de beste prijs!

Prijscalculator

Waarom?
met uw postcode kunnen we de afleverkosten berekenen. 😄
Bijna klaar...
Met uw telefoonnummer kunnen we meedenken met de beste prijs!