Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onderhoud & garantieverlenging

Onderhoud & garantieverlenging; Verleng de levensduur van je product

Wij bieden de optie om een onderhoudscontract af te sluiten. Hiermee krijg je jaarlijks terugkerend onderhoud en garantieverlenging, waarmee de levensduur van je product wordt verlengd. We nemen al jouw wensen en extra diensten mee in de onderhoudsovereenkomst. Onze producten worden dagelijks gebruikt en blootgesteld aan weersinvloeden. Om je product in topconditie te houden, is periodiek smeren en afstellen van de onderdelen essentieel. Hiermee voorkom je storingen en verleng je de levensduur van je product.

Grondige inspectie en rapportage

Onze vakmonteurs inspecteren tijdens de onderhoudsbeurt jouw product grondig en bespreken eventuele gebreken met jou. Na afloop ontvang je een onderhoudsrapport waarin staat wat er is uitgevoerd, of er eventuele reparaties zijn gedaan en advies over eventueel te vervangen onderdelen om toekomstige hoge kosten te besparen.

Garantieverlenging met onderhoudscontract

Natuurlijk heb je recht op garantie, maar om hier aanspraak op te maken, vereist de fabrikant regelmatig onderhoud. Dit is begrijpelijk, gezien jouw producten buiten hangen en regelmatig worden gebruikt. Met goed onderhouden installaties verminder je niet alleen de kans op storingen, maar verleng je ook de levensduur van je producten.

jaarlijks onderhoud zonex

Professioneel en gemakkelijk onderhoud

Het is van groot belang dat dit onderhoud regelmatig en goed wordt uitgevoerd. Onze onderhouds- en servicedienst kan dit onderhoud voor je verzorgen. Zo ben je verzekerd van vakkundig onderhoud met de juiste gereedschappen en onderhoudsmiddelen. Bovendien houden wij het onderhoud voor je geregistreerd.

Voordelen van een onderhoudscontract

  • Jaarlijkse inspectie door ervaren onderhoudsmonteurs op een vast tijdstip
  • Langere levensduur van je producten
  • Geen starttarief kosten bij onverhoopte tussentijdse reparaties
  • Geen porto- en/of vrachtkosten bij benodigde onderdelen
  • 10% korting op vervangende onderdelen
  • Garantieverlenging van 2 naar 5 jaar

Houd je product in topconditie

Met een onderhoudscontract geniet je van een verlengde garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Daarnaast worden tussentijdse reparaties zonder voorrijkosten uitgevoerd. Jaarlijks onderhoud zorgt ervoor dat je producten in topconditie blijven. Hierdoor verminder je onnodige kosten, zoals onverwachte reparaties. Wij nemen contact met je op wanneer het tijd is voor onderhoud, zodat je product altijd in optimale staat blijft.

Vragen aan Zonex? Neem contact op
Of kom langs!

Bezoek ons:
Zomerweg 155
7532 RB Enschede

MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO

13.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
10.00 – 16.00
Gesloten
Meer informatie?

Neemt direct contact op via ons contactformulier.

Binnen 24 uur ontvang je reactie op jouw aanvraag