Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Aluminium overkappingen

Wil je ook het hele jaar buiten genieten? Een aluminium overkapping, ook wel veranda genoemd, biedt jou het hele jaar door beschutting tegen warmte, zon, kou en wind. Met onze uitgebreide collectie aluminium overkappingen kun je het hele jaar genieten van je terras. Creëer ook extra leefruimte en geniet van alle seizoenen.

Aluminium Overkapping of Veranda

Deze overkapping met schuin aflopend dak wordt meestal veranda genoemd. Onze veranda’s zijn verkrijgbaar met glas en polycarbonaat dak en we bieden jou veel uitbreidingsmogelijkheden zoals zijwanden, zonwering of led-verlichting. Met een veranda van ZonEx creëer je een gezellige extra leefruimte in jouw tuin.

Lamellen overkapping

Bijzonder in onze collectie is de lamellen overkapping. Deze lamellen overkapping staat bekend om de sfeervolle uitstraling. Door de lamellen te openen kun je onder jouw terrasoverkapping genieten van de blauwe lucht of ondergaande zon. Je kunt er ook voor kiezen om de lamellen te sluiten. Zo heb je een sterke waterdichte overkapping die weer- en windbestendig is.

Vrijstaande overkapping

Is er geen mogelijkheid voor montage aan de gevel? Of wil je liever een overkapping achter in jouw tuin? Dan is een vrijstaande overkapping voor jou de beste optie. Vraag in onze showroom naar de mogelijkheden voor vrijstaande constructies.

ZonEx biedt jou de beste kwaliteit

ZonEx is al sinds 1968 dé vakspecialist in kwalitatieve aluminium overkappingen. Naast ons duurzame producten die heel lang mee gaan bieden wij jou graag wat extra’s, zoals onze montagedienst, onderhoudsdienst en storingsdienst. Het stopt bij ZonEx dus niet bij de levering van je overkapping. Mochten er complicaties optreden, dan verhelpen we deze zo spoedig mogelijk.

Ben je geïnteresseerd in een aluminium overkapping? Neem contact met ons op. Je bent van harte welkom in onze showroom, de koffie en thee staan voor je klaar.

4/5 - (7 stemmen)