Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Raamdecoratie

Je zult versteld staan van de vele functies die raambekleding heeft. Het is niet alleen bedoeld voor zonwering, maar het voegt ook vrolijkheid en stijl toe aan je ruimte, biedt privacy en zorgt voor isolatie. Met raambekleding kun je zelf bepalen hoeveel licht er je kamer binnenkomt.

Onze favorieten

De horizontale jaloezieën zijn populairder dan ooit, en we hebben ze zowel in aluminium als in hout. Met jaloezieën kun je zelf de hoeveelheid licht regelen en ze zorgen voor een warme en gezellige uitstraling. Naast horizontale jaloezieën hebben we natuurlijk ook verticale jaloezieën (lamellen). En naast deze klassiekers zijn er tegenwoordig veel nieuwe varianten, zoals plisségordijnen, dupligordijnen en vlinderjaloezieën.

Elektrische bediening en energiebesparing: de toekomst is hier

Waarom zou je niet kiezen voor elektrisch bedienbare raambekleding? Het biedt extra gemak, veiligheid en comfort in je huis. Afhankelijk van het product kun je je raamdecoratie bedienen met een wandschakelaar, tijdschakelaar of afstandsbediening.

Bespaar energie met raambekleding

In de zomer wil je graag je raambekleding overdag gesloten houden om te voorkomen dat je huis oververhit raakt en je dure airconditioning nodig hebt om af te koelen.

In de winter kun je juist overdag de zon binnenlaten om je huis op te warmen, vooral bij ramen die direct zonlicht ontvangen. Om de warmte binnen te houden, is het verstandig om ’s avonds en ’s nachts je raambekleding gesloten te houden. Zo verspil je geen kostbare warmte.

Om de hoogwaardige kwaliteit van al onze producten te garanderen, werken we samen met gerenommeerde bedrijven zoals Vadain, BECE, Multisol, Unilux, Velux en Ambiant VTwonen.

4.6/5 - (5 stemmen)