Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sectionaaldeur

Je kent ze vast! De populaire sectionaaldeuren van Hörmann.

Hörmann sectionaaldeuren openen in verschillende secties verticaal naar boven en liggen plaatsbesparend onder het plafond. Door dit systeem toe te passen beschik je over een maximale ruimte voor het parkeren van voertuigen in en voor de garage. In veel situaties past een sectionaaldeur altijd. Zo niet, dan maken wij dit passend! ZonEx is al vele jaren dé Hörmann Partner in Twente en omgeving.

Inhoud

Impressie van onze
Sectionaaldeur

De sectionaaldeur van ZonEx

  • Dubbelwandige voor uitstekende isolatie
  • In vele kleuren en decors leverbaar
  • Comfortabele bediening met afstandsbediening
  • Plaatsbesparend onder het plafond
  • Alle ruimte voor de garage omdat ze niet open kantelen
  • Bij kanteldeuren heb je 14 cm minder doorrijbreedte dan bij een sectionaaldeur
  • Optimaal afgedicht, goede isolatie
  • Voldoet aan strenge Europese veiligheidseisen

Isoleren met uw nieuwe garagedeur

Door de hoogwaardige afdichting tussen de panelen bij de dubbelwandige Hörmann sectionaaldeuren is er extra afdichting. Het gummi-afdichtingsprofiel onder aan het blad compenseert deze kleine oneffenheden in de vloer voor volledige afdichting. Duurzame en weerbestendige afdichtingen aan de vier zijden houden wind, regen en sneeuw buiten. Hörmann sectionaaldeuren zijn in verschillende varianten leverbaar zoals, enkelwandig staal, dubbelwandig staal en dubbelwandig dubbel geïsoleerd. Ook de profilering van de segmenten zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar.

ZonEx Sectionaaldeur Enschede

Bij een garagedeur hoort ook goed onderhoud. ZonEx bied je de mogelijkheid tot een onderhoudsovereenkomst waarbij wij jaarlijks onderhoud komen plegen aan je garagedeur. Dit onderhoud moet worden uitgevoerd door een vakman (bevoegd persoon volgens EN 12635) om de garantie te behouden. Onze monteurs hebben de nodige Hörmann certificering om uw garagedeur op alle punten te controleren en bij te stellen mits nodig. Door onvoldoende controle en onderhoud kunnen belangrijke veiligheidsonderdelen uitvallen of defect zijn.

Heb ik een vergunning nodig voor een garagedeur?

In de meeste gevallen is er geen vergunning nodig voor het vervangen van een garagedeur. Ben je van plan om een garagedeur te installeren die naar buiten opent of uitkomt op de openbare weg dan zijn er soms andere regels. Het openen van zo’n garagedeur kan invloed hebben op het verkeer en openbare veiligheid. Het is raadzaam om vooraf een vergunningcheck te doen of navraag te doen bij je gemeente.

Wat kost een garagedeur?

Is deze garagedeur precies wat je zoekt dan wil je natuurlijk graag meer weten. Dit vraag je eenvoudig aan via deze pagina door een vrijblijvende offerte aan te vragen. Vergeet niet om de afmetingen en eventuele gewenste uitbreidingsopties te vermelden. Of bel ons op 053 461 1128 onze medewerkers staan je graag te woord. Voor een gedetailleerd persoonlijk advies en de mogelijkheid om de garagedeuren zelf te testen, ben je van harte welkom in onze showroom aan de Zomerweg 155 in Enschede.

Garage sectionaaldeuren
Onze gratis Sectionaaldeur brochure
Betreft brochure: Sectionaaldeur
advies buitenleven
Persoonlijk advies?

Video over Sectionaaldeur

Veelgestelde vragen
over Sectionaaldeur

Een sectionaaldeur is een type garagedeur die bestaat uit horizontale panelen die in secties opvouwen wanneer de deur wordt geopend. Het wordt ook wel eens een roldeur genoemd. De panelen zijn meestal gemaakt van staal, aluminium of hout en zijn verbonden met scharnieren. Sectionaaldeuren zijn populair vanwege hun ruimtebesparende ontwerp en hun isolerende eigenschappen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en stijlen om te passen bij de stijl van het huis of de garage.

De levensduur van een sectionaaldeur van Hörmann kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het gebruik, de kwaliteit van het product, onderhoud en omgevingsomstandigheden. Over het algemeen staat het merk Hörmann bekend om het leveren van hoogwaardige deuren met een lange levensduur.

Een goed onderhouden sectionaaldeur van Hörmann kan meestal meer dan 20 jaar meegaan. Het is echter belangrijk op te merken dat dit slechts een geschatte levensduur is en dat individuele ervaringen kunnen variëren. Sommige deuren kunnen langer meegaan met regelmatig onderhoud en zorgvuldig gebruik, terwijl andere factoren zoals extreme weersomstandigheden of zware belasting de levensduur kunnen verkorten.

Om de levensduur van een sectionaaldeur te verlengen, is het raadzaam om regelmatig onderhoud uit te voeren volgens de richtlijnen van de fabrikant. Dit kan onder meer het smeren van bewegende onderdelen, het controleren van de bedieningssystemen en het inspecteren van de deurpanelen omvatten. Door de deur goed te onderhouden en eventuele problemen tijdig aan te pakken, kun je de levensduur ervan optimaliseren

Zonex sectionaaldeur

Referenties

waar we trots op zijn
Mark
Klant ZonEx
Lees verder
Een zeer prettige ervaring met dit bedrijf. Nadat ik in de showroom mijn type screens had uitgezocht, kwamen ze al snel daarna alles bij mij thuis inmeten. Ook de monteurs die de screens kwamen plaatsen kwamen netjes en sociaal over en ze leverden netjes werk af.
Klaas-Jan Huizen
Klant ZonEx
Lees verder
Wij hebben dit voor 2 jaar terug rolluiken laten plaatsen en dit jaar verduistering gordijnen laten monteren in de keuken en woonkamer en zijn zeer tevreden over het gewenste resultaat. Goede service. Ik zou zo weer bij dit bedrijf iets aanschaffen en laten monteren.
Rick
Klant ZonEx
Lees verder
Wij hebben elektrische rolluiken van ZonEx merk. Ze gaan in de ochtend automatisch open op ingestelde tijd en als de zon onder gaat gaan ze weer dicht. En natuurlijk als ik overdag (of in de zomer als het warm is) last heb van zon op mijn scherm dan druk ik gewoon even op het knopje van de afstandsbediening. Ik zou het iedereen aanraden!
Alissa Geerdink
Klant ZonEx
Lees verder
Rolluik werkte niet meer in ons nieuwe huis. Gemaild wat het koste. Reparatie van 1 rolluik is natuurlijk in verhouding best prijzig, maar omdat we de staat van de rest van de rolluiken ook niet wisten kreeg ik daarnaast voorstel van ZonEx om onderhoud te doen zodat we weer een tijd door kunnen. De monteurs hebben ons ook tips gegeven om geen nieuwe schade te krijgen bij het naar beneden laten vallen van de rolluiken.
Vorige
Volgende
Zonex sectionaaldeur
Benieuwd naar onze Sectionaaldeur?
Vraag een gratis offerte aan
Betreft product: Sectionaaldeur
Jouw aanvraag gaat direct naar onze Sectionaaldeur expert
5/5 - (1 stemmen)

Prijscalculator

Waarom?
met uw postcode kunnen we de afleverkosten berekenen. 😄
Bijna klaar...
Met uw telefoonnummer kunnen we meedenken met de beste prijs!

Prijscalculator

Waarom?
met uw postcode kunnen we de afleverkosten berekenen. 😄
Bijna klaar...
Met uw telefoonnummer kunnen we meedenken met de beste prijs!

Prijscalculator

Waarom?
met uw postcode kunnen we de afleverkosten berekenen. 😄
Bijna klaar...
Met uw telefoonnummer kunnen we meedenken met de beste prijs!

Prijscalculator

Waarom?
met uw postcode kunnen we de afleverkosten berekenen. 😄
Bijna klaar...
Met uw telefoonnummer kunnen we meedenken met de beste prijs!

Prijscalculator

Waarom?
met uw postcode kunnen we de afleverkosten berekenen. 😄
Bijna klaar...
Met uw telefoonnummer kunnen we meedenken met de beste prijs!