Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zonwering Hengelo

zonwering Hengelo

Ons assortiment zonwering in Hengelo

Heeft u een nieuw bedrijfspand of een kapotte zonweringsinstallatie thuis en heeft u nieuwe zonwering nodig? Dan zit u bij ZonEx op de juiste plek. Dit bedrijf uit Enschede verkoopt zonwering, vloeren, gordijnen en meer aan de projectmarkt en particulieren in Hengelo, Enschede, Almelo en omgeving. U kunt het brede assortiment bekijken op de site of in de showroom in Enschede. Met behulp van advies, kiest u het product wat bij u past en kunt u het laten monteren en onderhouden door de vakmannen van ZonEx. De vakmannen zijn VCA gecertificeerd en de producten zijn van A-kwaliteit. U kunt dus rekenen op vakkundige en veilige installatie van top producten.

Zonwering Hengelo advies

Er zijn verschillende vormen, soorten en maten van zonwering. Deze kunnen dan weer allemaal verschillen in materiaal, maat en kosten. Dit kan het maken van een keuze lastig maken. Gelukkig kunt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen waarin de adviseur u helpt bij het maken van deze keuze. Dit gesprek kan zowel bij u thuis als in de showroom in Enschede plaats vinden. Tijdens dit gesprek kunt u ook monsters of materiaaldemonstraties bekijken om een nog beter beeld te krijgen. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, kunt u samen met ZonEx door naar de volgende fase van het project.

Zonwering Hengelo inmeten

Het laten inmeten van uw gekozen product is een kosteloze dienst van ZonEx die u een perfect passende zonwering garandeert. Op basis van de in-meting kan een concrete offerte voor u gemaakt worden. Zo komt u later niet voor onverwachte kosten te staan. Ook kan er tijdens de in-meting direct gekeken worden naar de mogelijkheden voor de montage. Als deze montage buiten de standaard montage valt, wordt dit ook direct opgenomen in de offerte. Als u graag een afsprak wil maken voor een in-meting kunt u op werkdagen bellen naar 053 461 11 28 of gebruik maken van het contactformulier op de site.

Montage van Zonwering in Hengelo

ZonEx heeft een eigen montage- en reparatiedienst en biedt dus een complete service met levering, montage en nazorg. U krijgt dus niet te maken met monteurs van buitenaf, maar alleen met de VCA-gecertificeerde monteurs van ZonEx die uw zonwering met vakkundigheid monteren.

Mocht uw zonwering een storing of andere gebreken hebben, kunt u ook bij Zonex terecht. Wanneer dit het geval is kunt u contact opnemen via de site en de monteurs zullen dan zo snel mogelijk bij u langs komen.

Onderhoud

Om een storing of slijtage te voorkomen is onderhoud van uw zonwering erg belangrijk. Dankzij onderhoud kunt u uw zonwering zo lang mogelijk gebruiken en kunt u ook nog besparen op energieverbruik. Door optimaal gebruik van uw zonwering is de licht- en warmteregulering ook goed en kunt u zo besparen op energiekosten. Bij ZonEx heeft u op het gebied van onderhoud drie keuzemogelijkheden:

Wilt u weten welk onderhoud het best bij uw product en wensen past? Neem dan contact op via de site. De medewerkers informeren u graag en helpen u bij het maken van de keuzes die het beste voor u en uw zonwering is.

Neem contact op

Heb je vragen?
Bel: 053 – 4611128
Mail: info@zonex.nl