Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Zonwering Oldenzaal

zonwering glanerbrug

Ons assortiment zonwering in Oldenzaal

Bent u op zoek naar hoogwaardige zonwering die bij uw huis of bedrijf past? Breng dan eens een bezoekje aan de site of showroom van ZonEx op het bedrijventerrein Euregio in Enschede. ZonEx is al sinds 1968 gespecialiseerd in het monteren en onderhouden van producten voor binnen- en buitenleven. Hierbij kunt u denken aan zonwering, maar ook aan vloeren, gordijnen en meer. Ook voor advies kunt u bij ZonEx terecht. Zonweringsystemen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten met verschil in kwaliteit en materiaal. Daarnaast wilt u natuurlijk dat het bij de uitstraling van uw huis of bedrijf past. Het is daarom verstandig om gebruik te maken van het advies wat de deskundige medewerkers van ZonEx u kunnen geven. U kunt een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen. De medewerkers van ZonEx komen dan bij u langs of u nou in Oldenzaal, Losser, Enschede of Hengelo woont. Ook u kunt van deze service gebruik maken. Hiernaast bent u ook zes dagen per week van harte welkom om in de showroom te komen kijken.

Zonwering Oldenzaal inmeten

Als u geïnteresseerd bent in zonwering kunt u het assortiment bekijken op de site of in de showroom in Enschede (Bedrijvenpark Euregio). Hier vindt u een breed aanbod aan binnen- en buitenzonwering met keus uit verschillende soorten. Van rolluiken tot uitvalschermen en van jaloezieën tot screens, elektrisch of handmatig. In de showroom kunt u deze producten ook uitproberen. Wanneer u een keus heeft kunnen maken zal een adviseur het product voor u inmeten. Deze service is kosteloos en garandeert een perfect passende zonwering. Als uw wensen en afmetingen duidelijk zijn, kan er direct een offerte voor u gemaakt worden.

Zonwering Oldenzaal montage

De monteurs van ZonEx hebben een VCA-certificatie en gaan dus veilig en vakkundig te werk. De monteur zorgt voor de levering, dit is dus iets waar u zich niet verder mee bezig hoeft te houden. Wel is het belangrijk voor de monteurs dat de ruimte waar in ze aan de slag zullen gaan, vrij gemaakt is. Zo kunnen ze snel en veilig bezig gaan. De montage kosten kunnen verschillen. De kosten van het laten monteren van bijvoorbeeld een jaloezie zullen verschillen dan die van een zonnescherm. Dit zal echter allemaal in de offerte staan.

Na de montage zal de monteur met u bespreken of u tevreden bent en kunt u advies krijgen over onderhoud.

Zonwering Oldenzaal onderhoud

Nog een dienst waar u gebruik van kan maken is de onderhoudsdienst van ZonEx. Vakkundig onderhoud zorgt ervoor dat uw zonwering langer meegaat en voorkomt onnodige reparaties. Wanneer u zonnewering koopt zult u onderhoudsvoorschriften en tips ontvangen, maar er blijven bepaalde dingen die u niet zelf mag doen. Hiervoor kunt u dus ZonEx inschakelen. De monteurs komen dan langs om uw zonweringsproduct te inspecteren en opnieuw af te stellen. Bepaalde onderdelen zullen gesmeerd worden, hiermee voorkomt u storingen.

Het wordt aangeraden om uw product één of twee keer per jaar te laten onderhouden. U heeft keuze uit verschillende soorten onderhoud:

  • Basis onderhoud
  • Preventief onderhoud
  • Duurzaam onderhoud

Wilt u meer informatie over deze verschillende vormen van onderhoud? Klik dan hier en laat u verder informeren.

Neem contact op

Heb je vragen?
Bel: 053 – 4611128
Mail: info@zonex.nl