Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Persoonlijk advies

Ontwerp samen met ZonEx je nieuwe thuis…

Ga je binnenkort verhuizen of wil je je huis opnieuw inrichten? Kom naar onze showroom en bespreek je ideeën met onze adviseurs. Heb je al een bepaalde stijl in huis, of heb je iets gezien op Pinterest, in een woonmagazine of op TV? Neem deze voorbeelden mee naar je afspraak. Ons motto is; Jouw woning is een reflectie van wie je bent en moet dat ook uitstralen. De sfeer die de producten oproepen moet bij jou passen zodat je je helemaal thuisvoelt in je nieuwe interieur.

Wat levert het jou op?

Bij ZonEx ben je in één keer klaar met heel veel zaken op je to-do-lijstje. Wij leveren voor jouw (nieuwe) woning zonwering, garagedeuren, rolluiken, overkappingen, raamdecoratie, horren, gordijnen en PVC vloeren. Alles onder één dak en speciaal voor jou één aanspreekpunt. Zo is het voor jou goed te overzien en verloopt alles gestructureerd dankzij onze jarenlange ervaring.

Na het uitzoeken in onze uitgebreide showroom noteren we jouw wensen en productstalen of stoffen. Hierna maken we een afspraak om bij jou op locatie de exacte maten op te nemen. Jouw persoonlijke adviseur geeft jou op locatie advies over de productmogelijkheden, heeft kleur en productstalen bij zich om jou te tonen en kan jouw eventuele wensen in bediening toelichten. Je kunt thuis kijken of het bij de rest van jouw interieur past.

Maak een afspraak…

Maak een afspraak met jouw persoonlijke adviseur in onze showroom. Wij nemen ruim de tijd voor je zodat je je goed kan oriënteren op wat er allemaal te koop is. Dit is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. Wij helpen je graag om een goede keuze te maken zodat je je over tien jaar ook nog thuis voelt.

Vragen aan Zonex? Neem contact op
Of kom langs!

Bezoek ons:
Zomerweg 155
7532 RB Enschede

MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO

13.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
10.00 – 16.00
Gesloten
Meer informatie?

Neemt direct contact op via ons contactformulier.

Binnen 24 uur ontvang je reactie op jouw aanvraag