Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Goede isolatie! Meer comfort!

Daar zijn ze weer de donkere en gezellige dagen voor kerst. De kou is echter nog wel even wennen. Daarom deze maand geen product van de maand maar isolerende producten van ZonEx van de maand

Gordijnen

Een goede manier om te isoleren is het ophangen van goed isolerende gordijnen en deze te sluiten zodra het buiten donker wordt. U voelt de kou van de ramen minder en u heeft minder last last van tocht. Iedere stof is van zichzelf altijd een beetje isolerend. Hoe dikker deze stof, hoe beter deze eigenschap. Daarnaast hebben wij isolerende stoffen in ons assortiment. Goed voor extra comfort en goed voor je energierekening!

Rolluiken

Ook aan de buitenzijde van uw woning kunt u isoleren door bijvoorbeeld rolluiken te plaatsen. Onze aluminium lamellen hebben een isolerende kern die in combinatie met de lucht tussen het raam en het rolluik, een isolerend effect hebben. In de winter houdt u hierdoor de warmte binnenshuis, terwijl u in de zomer het binnen koel houdt omdat u het zonlicht weert.

Garagedeuren

Als laatste een product wat vaak vergeten wordt; garagedeuren. Onze sectionaaldeur RenoMatic is dubbelwandig thermisch geïsoleerd. Dankzij de goede warmte-isolatie zijn de deuren zeer geschikt wanneer uw garage direct op het huis aansluit of wanneer men vanuit de garage toegang tot de woning heeft.

Vragen aan Zonex? Neem contact op
Nieuwste inspiratie