Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hou het heerlijk koel in huis

De laatste jaren is het tropisch warm in de zomermaanden. Hou het koel in huis met rolluiken of zonwering van ZonEx

Rolluiken en Zonwering houden de warmte buiten

Vooral rolluiken staan bekend als warmtewerend. Het loont om uw rolluiken in de zomer overdag gesloten te houden. De meeste warmte komt namelijk binnen via uw ramen. Het rolluik is dan een extra laag voor uw raam om de warmte buiten te houden.

De meest verkochte zonwering van dit moment zijn screens. Screens zijn al lang niet meer exclusief voor kantoorgebouwen. Ze worden meer en meer bij particulieren geplaatst. Screens zijn zonwerend maar toch verlies je het uitzicht naar buiten niet. Screens zijn speciaal ontworpen om de zon te weren en een optimaal binnenklimaat te realiseren.

Naast standaard screens is ZonEx ook specialist in markisolette’s. Een combinatie van een screen en een uitvalscherm waardoor u toch uitzicht houdt, maar wel de zon blijft weren.  Vraag ernaar bij onze adviseurs.

Energiebesparing

Energiebesparing, beter voor het milieu en beter voor uw portemonnee. In de zomermaanden kunt u veel energie besparen met zonwering en rolluiken. Denk aan de kosten van een dure airconditioning of een verschillende ventilators die de hele dag draaien. Met rolluiken of screens zorgt u ervoor dat het niet opwarmt in uw woning. Zet bij koele nachten uw rolluik open en laat de koele lucht binnen.

Vragen aan Zonex? Neem contact op
Nieuwste inspiratie