Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Hou het koel in huis

Tips van ZonEx voor een Comfortabel Huis

De laatste jaren voelen de zomermaanden steeds tropischer aan. Het is dan ook een uitdaging om je huis koel te houden zonder de energierekening te laten stijgen. Gelukkig biedt ZonEx de perfecte oplossingen: rolluiken en zonwering.

Rolluiken: Jouw Bondgenoot Tegen de Hitte

Wist je dat rolluiken uitstekend zijn in het buiten houden van warmte? Door je rolluiken overdag gesloten te houden, creëer je een extra barrière tegen de zon. Dit komt omdat de meeste warmte via je ramen naar binnen komt. Met rolluiken van ZonEx zorg je ervoor dat je huis aangenaam koel blijft, zelfs tijdens de heetste dagen.

Screens: Stijlvolle Zonwering met Uitzicht

Naast rolluiken zijn screens een populaire keuze als zonwering. Ze zijn niet langer alleen voor kantoorgebouwen; steeds meer particulieren ontdekken de voordelen van screens. Het mooie van screens is dat ze de zon weren zonder dat je het uitzicht naar buiten verliest. Ze zijn speciaal ontworpen om de warmte buiten te houden en een optimaal binnenklimaat te realiseren. Perfect voor wie van natuurlijk licht houdt zonder de hitte erbij!

Markisolette’s: Het Beste van Twee Werelden

Voor wie nog meer flexibiliteit wil, zijn er de markisolette’s van ZonEx. Deze innovatieve combinatie van een screen en een uitvalscherm biedt het beste van twee werelden: je behoudt je uitzicht én houdt de zon tegen. Onze adviseurs vertellen je graag meer over de voordelen van markisolette’s en helpen je de juiste keuze te maken.

Bespaar Energie en Geld

Met rolluiken en zonwering van ZonEx bespaar je niet alleen op je energierekening, maar draag je ook bij aan een beter milieu. Tijdens de zomermaanden kan de energiebesparing aanzienlijk zijn. In plaats van de hele dag airconditioning of ventilatoren te laten draaien, zorgen rolluiken en screens ervoor dat je huis niet opwarmt. En als de nachten koel zijn, zet je je rolluiken open om die frisse lucht binnen te laten.

Zorg voor een comfortabele en koele zomer met de oplossingen van ZonEx. Bezoek onze website of neem contact op met een van onze adviseurs om te ontdekken welke zonwering het beste bij jouw huis past. Geniet van een koel en aangenaam binnenklimaat, zelfs tijdens de heetste zomerdagen!

Vragen aan Zonex? Neem contact op
Nieuwste inspiratie