Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Isolerende producten

Isoleren is belangrijk voor zowel nieuwe als bestaande woningen. Veel van de warmte die wordt opgewekt in een huis gaat verloren via ramen en deuren. Zonwering, een geïsoleerde garagedeur, raambekleding of overgordijnen kunnen helpen bij dit energieverlies door comfort te bieden, de temperatuur te reguleren en de energierekening te verlagen. De exacte besparingen zijn afhankelijk van het product, het seizoen, het klimaat en hoe het product wordt gebruikt. Naast de zonwering zijn rolluiken of gordijnen effectief in het verbeteren van de thermische prestaties van ramen.

Belangrijkste voordelen van onze isolerende producten

  • Comfortverbetering
  • Betere energieprestaties
  • Bied privacy en een sfeervol thuis
  • Verminderd koude tocht in de buurt van ramen
  • Temperatuur- en lichtregeling
  • Verminder dag- en nachtwarmteverlies door ramen als het koud is
  • Verminder ongewenste zonnewarmtewinst door ramen als het warm is

Elektrisch bedienbare producten

Bedienbare zonwering en raambekleding geeft u de flexibiliteit om te kiezen of u uw product open of gesloten wilt houden voor privacy, of om te profiteren van de warmte van de zon in de winter en de warmtewinst in de zomer te verminderen.

De meeste zonweringen en raambekleding zijn bedienbaar en toch blijft 75%  elke dag in dezelfde positie. Bedenk eens wat u aan energie kunt besparen als u deze isolerende producten strategisch gedurende de dag opent en sluit.

Als het winter is en zonnig, open dan de isolerende zonwering of raambekleding ’s ochtends zodat de zon je huis kan verwarmen, vooral die ramen die direct zonlicht ontvangen.

In de zomer wilt u bij veel zon waarschijnlijk uw isolerende producten het liefst gesloten houden om de warmtewinst te verminderen.

Isolerende gordijnen

Bespaar energie met gordijnen? Dit is één van de simpelste manieren om je huis te isoleren. Het oogt mooi, geeft een fijne sfeer en het maakt je huis letterlijk warmer en gezelliger. Bijna 40% van alle warmte gaat verloren via ramen en deuren. Waar glas koud is kunnen gordijnen warmte geven. Dus hou de warmte waar je hem wilt hebben: binnen! En hang mooie volle gordijnen op!

Isolerende rolluiken

Al eens over de voordelen van rolluiken nagedacht? Die isoleren tegen de kou in de winter, de warmte in de zomer, en zijn geluidswerend! Je huis snel beter geisoleerd! Lees erover op milieucentraal en kies ook voor deze simpele oplossing. Rolluiken van ZonEx zijn gemaakt van aluminium met een isolerende kern. Vraag onze adviseurs naar de extra dikke isolerende rolluiken. Of thermorolluiken met een speciale coating.

Isolerende raambekleding

Enkel glas kun je het beste laten vervangen door dubbel- of HR glas. Maar als dat niet kan, kun je met goede gordijnen, speciale vouwgordijnen of rolluiken ook aardig wat warmte in jouw huis houden. Bespaar energie met deze simpele oplossingen op milieucentraal.nl. Het meest isolerend is het dubbele plisségordijn met isolerende coating aan de binnenzijde. Kom naar de showroom om deze zelf te bekijken.

Vragen aan Zonex? Neem contact op
Nieuwste inspiratie