Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Luxueus genieten in je eigen tuin

Lamellen overkapping B150

De automatisch kantelbare of manueel regelbare aluminium lamellen van deze terrasoverkapping regelen de zoninval op het terras door tot 150° om hun as te draaien. Met gesloten lamellen vangt een discrete goot het regenwater op en laat dit ongemerkt rechtstreeks afvloeien in de zijpalen. De B-150 heeft standaard lamellen van 16cm breed.

Mogelijkheid tot LED verlichting in frame en lamellen. Met een optioneel terrasverwarmer en opbouwscreens houdt u zelfs de eerste koude en wind gemakkelijk buiten. Zo geniet u vanaf de prille lente tot laat in de herfst van het gezonde buitenleven. De pergola kan als aanbouw of alleenstaand gebruikt worden. Uitvoering in standaard wit of antracietgrijs structuur. Andere RAL-kleuren in optie.

Deze terrasoverkapping is ook beschikbaar met handbediening ! Ideaal voor ruimtes zonder elektriciteit.

Lameldak B200 XL

De B-200XL terrasoverkapping is de topper van de Outdoor Living collectie van Brustor. De automatisch kantelbare aluminium lamellen van 21cm breed doseren ook hier naadloos het zonlicht. De 4 gekoppelde goten voeren het regenwater nu nog sneller af via de zijpalen dankzij een vergrote uitvoer en hogere goten. Kiezen voor een B-200 XL is kiezen voor een optimaal gebruiksgemak.

De optioneel ingebouwde screens met eventueel transparante vensters zorgen voor een heus terrasgevoel terwijl een optioneel verwarmingselement een aangename stralingswarmte verspreidt. Optionele dimbare LED verlichting in lamellen, spots in de frames of indirecte LED verlichting aan de goten maken het geheel dan weer extra sfeervol. Deze terrasoverkapping kan als aanbouw, alleenstaand of gekoppeld gebruikt worden. Uitvoering in standaard wit structuur, antracietgrijs structuur of de keuze uit 200 RAL-kleuren. Een optionele regen- of sneeuwsensor bedient de lamellen volautomatisch.

PVC Vouwdak B300

De terrasoverkapping B-300 is een strakke aluminium buiten leefruimte met een waterdicht vouwdak in PVC doek of Acryl doek (AREA+). Dit doek kan gedeeltelijk of volledig opengeschoven worden voor een optimale lichtinval. Uitgevouwen garandeert het een perfecte zonwering. De 4 ingebouwde regengoten zorgen voor een perfecte afwatering.

Optionele ZIP screens, discreet inbouwbaar in het dakframe, vormen dan weer een beschutting tegen de zon, wind en regen. Het geheel resulteert in een flexibele buitenruimte waar het ook in de tussenseizoenen heerlijk toeven is.

Door het volledig openschuivend dak verliest men ook geen zonlicht in de huiskamer. Dankzij een ingenieuze dakconstructie wordt het water zijdelings afgevoerd en kan de B-300 zonder extra helling aan de gevel en zelfs gekoppeld gemonteerd worden.

Vragen aan Zonex? Neem contact op
Nieuwste inspiratie