Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sectionaaldeur Renomatic

Het product van de maand juni 2020 is de garagedeur Renomatic

Geruststellend veilig: Uitschakelautomaat, optil- en vingerklembeveiliging.

De sectionaaldeuren van ZonEx zijn beveiligd door een betrouwbare uitschakelautomaat; de deur stopt automatisch als iemand onder de sluitende deur doorloopt. De verborgen veren en de gepatenteerde vingerklembeveiliging tussen de panelen voorkomt dat vingers en kinderhanden bekneld raken. De unieke optilbeveiliging die volledig mechanisch werkt beschermd tegen inbraak.

Hoogwaardige isolatie: Goed voor uw energierekening en het milieu

Duurzame en weerbestendige afdichtingen aan de vier zijden houden wind, regen en sneeuw buiten. Hoogwaardige middendichtingen tussen de panelen bij dubbelwandige deuren zorgen voor een extra afdichting. Het gummi-afdichtingsprofiel, onder aan het deurblad, compenseert kleine vloeroneffenheden. Optionele vloerafdichtingen met ventilatiesleuven of ventilatieroosters in een deurpaneel zorgen voor voldoende doorstroom van frisse lucht.

Erg comfortabel: Meer ruimte bij binnenrijden en parkeren

De sectionaaldeur biedt u optimaal comfort. Door de verticale constructie kan de deur nog steeds open wanneer er vlak voor de garage een auto staat geparkeerd. Omdat de panelen in de looprails worden geleid en de deur verticaal opent, heeft u tot veertien centimeter meer ruimte bij het binnenrijden van uw auto. Dat is vooral prettig wanneer brede auto’s in wat kleinere garages moeten passen.  U bedient de deur simpelweg met een druk op de knop van de afstandsbediening.

Vragen aan Zonex? Neem contact op
Nieuwste inspiratie