Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Smart Solar Shading gecertificeerd

ZonEx is weer helemaal bij en sinds 2020 ook Smart Solar Shading gecertificeerd. Een belangrijk certificaat omdat er in de nieuwe eisen voor bijna energieneutrale gebouwen veel meer berekend moet worden op het gebied van zonwering. Het is niet alleen zo dat we nu zeggen dat onze zonwering energiebesparend is en oververhitting tegengaat, we kunnen het ook berekenen middels NTA 8800.

De warmte van zonnestralen is een belangrijke oorzaak van oververhitting in gebouwen wat leidt tot ongemak en een hoger energieverbruik om de ongewenste warmte te verdrijven. Geautomatiseerde zonwering helpt de zonnewarmte te reduceren en te beheersen, verhoogt het comfort, het welzijn en de productiviteit van bewoners en gebruikers en vermindert de benodigde koelcapaciteit.

Zomer

Winter

Overdag houdt neergelaten zonwering overtollige warmte buiten, waardoor de binnentemperatuur niet te hoog oploopt en er minder noodzaak is om de ruimte actief te koelen. ‘s Nachts zorgt de ingetrokken zonwering voor een natuurlijke ventilatie en koeling.

ZonEx is trots om officieel Smart Solar Shading gecertificeerd te zijn.

Wij zijn trots dat we dit kwaliteitslabel aan ons bedrijf mogen toevoegen.

Meer informatie? Ga naar www.smartsolarshading.com/

Vragen aan Zonex? Neem contact op
Nieuwste inspiratie