Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ruim assortiment PVC vloeren in Enschede

Bent u verhuisd of bent u niet langer tevreden met uw oude vloer? Denk dan eens aan een PVC vloer. PVC vloeren worden steeds populairder onder architecten en woonconsumenten. En dit is niet zonder reden. PVC vloeren kunnen langer dan 20 jaar meegaan, vragen weinig onderhoud en zijn hygiënisch. Daarnaast zijn er vele keuzemogelijkheden. U heeft verschillende opties in tegels, stroken en dessins. Op de site van ZonEx vindt u een deel van het aanbod van PVC vloeren. Zo kunt u vast ideeën op doen. Er wordt echter sterk afgeraden om vloeren te bestellen zonder ze eerst in het echt bekeken te hebben. De kleur van de foto zal namelijk altijd anders zijn dan in het echt. Gelukkig heeft ZonEx een prachtige showroom met PVC vloeren in Enschede waar u zes dagen per week welkom bent om te komen kijken en advies te ontvangen. In de showroom in Enschede kunt u zich ook alvast laten inspireren op het gebied van gordijnen en zonwering. Want ZonEx biedt het meest complete assortiment voor binnen- en buitenleven.

PVC vloeren Enschede

PVC vloeren zijn van uitstekende kwaliteit. Het is een parketvloer die bestaat uit verschillende lagen PVC. PVC vloeren zijn een perfecte vervanger van laminaat, parket of natuursteen. Ondanks dat deze vloeren van kunststof gemaakt zijn, zult het verschil tussen PVC en hout vrijwel niet kunnen ontdekken. Daarnaast zijn de vloeren ook erg goed te combineren wanneer u een vloerverwarming of juist verkoeling wilt.

In de showroom van ZonEx te Enschede kunt u op uw gemak de vloeren bekijken. Een aantal merken die u hier zult tegenkomen zijn:

  • MFlor
  • Gerflor
  • VivaFloors
  • Novilon
  • Castell

De showroom is op werkdagen van 10:00 tot 17:00 geopend en op zaterdag bent u tussen 10:00 en 13:00 van harte welkom om langs te komen en advies te vragen aan de specialisten van ZonEx.

PVC vloeren Enschede voordelen

Wanneer u voor een PVC vloer gaat, geniet u van vele voordelen. Een PVC vloer is ontzettend duurzaam, het kan namelijk maar liefst 20 jaar meegaan. De vloeren hebben een sterke coating die de vloer beschermd tegen krassen en slijtage. Daarnaast is de vloer erg makkelijk te onderhouden en dus erg hygiënisch. De vloer zal door de vakkundige medewerkers van ZonEx dusdanig strak gelegd worden dat er geen mogelijkheid is voor vuil om te verzamelen onder loslatende plinten. Ook zorgt de vloer voor een demping van 5dB. Dit is natuurlijk prettig voor iedereen in de ruimte.

PVC vloeren zijn geschikt voor veel verschillende soorten ruimtes en gebouwen. Van badkamers tot keukens en van scholen tot kantoorruimtes. Iedereen kan dus baat hebben bij een PVC vloer van ZonEx Enschede.

PVC vloeren Enschede vloer leggen

De vakmannen van ZonEx helpen u bij het uitzoeken van uw vloer. Zij zullen er voor zorgen dat u de juiste keuzes die passen bij uw ruimte. Nadat u tevreden bent met de keus zullen zij ook de vloer bij u leveren. Uiteraard zal de vloer daarna ook nog bij u gelegd worden. Ook de ondervloer wordt voor u geleverd en gelegd. Het wordt aangeraden om een ondervloer aan te schaffen, omdat dit problemen in de toekomst kan voorkomen. U voorkomt dan bijvoorbeeld scheuren en oneffenheden en het zal de levensduur van uw nieuwe PVC vloer verlengen.

PVC Vloeren Zonex Enschede
Vragen aan Zonex? Neem contact op
Of kom langs!

Bezoek ons:
Zomerweg 155
7532 RB Enschede

MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO

13.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
10.00 – 16.00
Gesloten