Contact opnemen
Offerte aanvragen
Service
Doe inspiratie op

Over ons

ZonEx is opgericht in 1968 en bekend als vakspecialist in binnen- & buitenleven producten van hoge kwaliteit. De laatste jaren is ZonEx uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf. Wij streven er niet alleen naar de beste producten te leveren maar onze bedrijfsvoering is ook milieubewust. 

Zowel de particuliere als de projectenmarkt voorzien we van gedegen advies en een groot assortiment zonweringsproducten voor zowel binnen- als buitenshuis. Het blijft niet alleen bij advies en levering van de producten maar u kunt gebruik maken van diverse diensten zoals de montagedienst of onderhoudsdienst.

ZonEx-Enschede-Showroom-Zonweringen
Zonwering-showroom-enschede-ZonEx
Showroom-enschede-zonex

Daarom kies je ZonEx!

  • Uw vakman (en vrouw) sinds 1968
  • Op maat voor u gemaakt
  • Gratis inmeetservice voor een perfect product
  • Wij werken met topmerken

  • Duurzaam productassortiment
  • VCA-gecertificeerde en kundige montagedienst
  • Eigen service- & storingdienst
  • Persoonlijk advies bij elke situatie

Wij nodigen u graag uit in de showroom

ZonEx is gevestigd in Enschede en beschikt over 200m²+ moderne en veelzijdige showroom. In de showroom voorzien wij u graag van gericht en/of duurzaam advies en nemen wij rustig de tijd voor u. 

Bent u niet in staat om de showroom te bezoeken, of vind u het prettig als er een adviseur bij u thuis komt? Dan kunt u vanzelfsprekend een afspraak met ons maken. Wij bezoeken u, zonder bijkomende kosten, met de benodigde collectieboeken en/of stalen om u van deskundig advies te voorzien en u te helpen in de keuze. Tijdens deze afspraak kunnen wij ook direct opmeten.

Wij denken met u mee en verzorgen graag het traject van a tot z voor een perfect resultaat!

Wat kunt u bekijken in de showroom?

Glazendak overkappingen, polycarbonaat of textiel? Bekijk het assortiment terrasoverkappingen en ontvang advies en een offerte op basis van uw wensen. Ook glazen schuif- & draai systemen en toebehoren staan opgesteld voor u om te bekijken en proberen.

Als Hörmann partner hebben we de deur van het jaar opgesteld staan in de showroom. Bekijk en probeer de deur, bekijk diverse panelen of ontvang advies over het gehele Hörmann assortiment garagedeuren. Denk hierbij aan kanteldeuren, roldeuren of advies in aandrijvingen.

Rolluiken, screens, buitenjaloezieën of markiezen, uitvalschermen, markisolette’s & knikarmschermen zijn in alle rust te bezichtigen. Elektrisch bedient of met de hand? Probeer zelf uit wat u het meest bevalt. Ook voor de hoogste kwaliteit zonweringdoeken bent u op het juiste adres.

2000+ stalen overgordijnen, vitrages, block-out stoffen, inbetweens en alles er tussenin! Slagingspercentage 100% met het aanbod stoffen en het scala aan confectionering. Compleet met roedes en (automatische) rails op maat. Wij leveren onder andere de gordijncollecties van Vadain, Toppoint & bece.

Tapijt, karpetten, laminaat, vinyl & PVC! Uitgebreid tentoongesteld van diverse gerenomeerde merken zoals Castell, Desso, Bonaparte, MFlor, VivaFloors en meer. Niet alleen voor de vloer zelf maar ook voor gedegen advies in verwijdering van de bestaande vloer en het egaliseren of aanbrengen van een ondervloer kunt u bij ons terecht.

De bekende rol- & vouwgordijnen maar ook isolerende duette’s, plissé gordijnen, duo-rolgordijnen, silhouette’s en facette’s, shutters en diverse uitvoeringen jaloezieën staan opgesteld voor u. Meerdere systemen en bedieningssystemen laten u zien welke kanten u allemaal uit kan met de collecties raamdecoratie.

Showroom-Zonex-Binnenleven
Lamellen overkapping showroom Enschede ZonEx
Showroom-Zonex-Overkappingen