Contact opnemen
Offerte aanvragen
Service
Doe inspiratie op

Over ons

ZonEx is opgericht in 1968 en bekend als vakspecialist in binnen- & buitenleven producten van hoge kwaliteit. De laatste jaren is ZonEx uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf. Wij streven er niet alleen naar de beste producten te leveren maar onze bedrijfsvoering is ook milieubewust. 

Zowel de particuliere als de projectenmarkt voorzien we van gedegen advies en een groot assortiment zonweringsproducten voor zowel binnen- als buitenshuis. Het blijft niet alleen bij advies en levering van de producten maar u kunt gebruik maken van diverse diensten zoals de montagedienst of onderhoudsdienst.

ZonEx-Enschede-Showroom-Zonweringen
Zonwering-showroom-enschede-ZonEx
Showroom-enschede-zonex

Daarom kies je ZonEx!

  • Uw vakman (en vrouw) sinds 1968
  • Op maat voor u gemaakt
  • Gratis inmeetservice voor een perfect product
  • Wij werken met topmerken

  • Duurzaam productassortiment
  • VCA-gecertificeerde en kundige montagedienst
  • Eigen service- & storingdienst
  • Persoonlijk advies bij elke situatie

Wij nodigen u graag uit in de showroom

ZonEx is gevestigd in Enschede en beschikt over 200m²+ moderne en veelzijdige showroom. In de showroom voorzien wij u graag van gericht en/of duurzaam advies en nemen wij rustig de tijd voor u. 

Bent u niet in staat om de showroom te bezoeken, of vind u het prettig als er een adviseur bij u thuis komt? Dan kunt u vanzelfsprekend een afspraak met ons maken. Wij bezoeken u, zonder bijkomende kosten, met de benodigde collectieboeken en/of stalen om u van deskundig advies te voorzien en u te helpen in de keuze. Tijdens deze afspraak kunnen wij ook direct opmeten.

Wij denken met u mee en verzorgen graag het traject van a tot z voor een perfect resultaat!

Wat kunt u bekijken in de showroom?

U zoekt een overkapping van aluminium? Wij hebben 6 verschillende type’s opgesteld in onze showroom. Uiteraard zijn al deze type’s in diverse RAL kleuren verkrijgbaar.  Bekijk het assortiment terrasoverkappingen en ontvang advies en een offerte op basis van uw wensen. Ook zijwanden van glas (zowel schuif als draai systemen), zijscreens van zonweringsdoek en aluminium schuttingpanelen staan opgesteld voor u om te bekijken en proberen.

Als Hörmann partner hebben we natuurlijk de actiedeur (sectionaaldeur) opgesteld staan in de showroom. Maar ook voor de mooie openslaande garagedeur van Hörmann en de zijdelingse sectionaaldeur staan opgesteld in onze showroom. Bekijk en probeer de deuren, bekijk diverse panelen of ontvang advies over het gehele Hörmann assortiment.

Rolluiken, screens, buitenjaloezieën, markiezen, uitvalschermen, markisolette’s, en een grote collectie knikarmschermen. U bedenkt het wij hebben een voorbeeld in onze showroom. Kom langs om in alle rust de verschillen tussen diverse zonweringen te zien. Voor uw comfort tegenwoordig bijna altijd elektrisch bedient maar ook handbediening is voor ons een optie. Probeer zelf uit wat u het meest bevalt. Ook voor de hoogste kwaliteit zonweringdoeken bent u op het juiste adres.

2000+ stalen overgordijnen, vitrages, block-out stoffen, inbetweens en alles er tussenin! Slagingspercentage 100% met het aanbod stoffen en het scala aan confectionering. Compleet met roedes en (automatische) rails op maat. Wij leveren onder andere de gordijncollecties van Vadain, Toppoint & bece.

Plisségordijnen, dupligordijnen (dubbele plissé), (duo) rolgordijnen, verticale lamellen, houten of aluminium jaloezieën. Bij ZonEx hebben wij het. Kom naar de showroom en bekijk de voordelen van de diverse soorten binnenzonwering. Wij hebben meerdere bedieningssystemen opgesteld zodat u een goede keuze kunt maken welke het beste bij uw woonsituatie past.

Bij binnenzonwering horen ook vloeren, daar kregen dan ook vaak vraag naar vandaar dat wij ons assortiment hebben uitgebreid met PVC vloeren van MFlor, Vivafloors en ZonEx eigen merk. Ook andere merken PVC-vloeren kunnen door ons worden geleverd. Onze vloerenexpert heeft jarenlange ervaring in het leggen van vloeren en geeft u gedegen advies over het egaliseren en lijmen. Wilt u liever tapijt? ook dat is mogelijk, u kunt kiezen uit onze collectie tapijt welke wij projectmatig leggen in o.a. verzorgingstehuizen

Showroom-Zonex-Binnenleven
Lamellen overkapping showroom Enschede ZonEx
Showroom-Zonex-Overkappingen