Contact opnemen
Offerte aanvragen
Reparatie of onderhoud
Storing melden

Over ons

ZonEx is opgericht in 1968 en bekend als vakspecialist in kwalitatief binnen- & buitenleven producten. In al deze jaren is ZonEx gegroeid tot een dynamisch bedrijf en streeft naar een balans tussen commercie en milieubewuste bedrijfsvoering.

Zowel de particuliere als de projectenmarkt voorzien we van gedegen advies en een kwalitatief assortiment Binnen- & Buitenleven producten. Het blijft niet alleen bij advies en levering van de producten maar u kunt gebruik maken van diverse diensten zoals de montagedienst om u van het begin tot eind te ondersteunen tot een perfect eindresultaat is bereikt.

ZonEx-Enschede-Showroom-Zonweringen
Zonwering-showroom-enschede-ZonEx
Showroom-enschede-zonex

Daarom kies je ZonEx!

  • Vakmanschap & Maatwerk sinds 1968
  • VMRG zonwering partner
  • Gratis inmeetservice voor een perfect product
  • A-kwaliteit product-assortiment

  • Duurzaam productassortiment
  • VCA-gecertificeerde en kundige montagedienst
  • Eigen onderhoud- service- & storingdienst
  • Persoonlijk advies bij elke situatie

Wij nodigen u graag uit in de showroom

ZonEx is gevestigd in Enschede en beschikt over 200m²+ moderne en veelzijdige showroom. In de showroom voorzien wij u graag van gericht en/of duurzaam advies en nemen rustig de tijd voor u. U bent welkom op werkdagen tussen 8.00 – 17.00 uur en op zaterdagen van 10.00 – 13.00 uur.

Bent u niet in staat om de showroom te bezoeken, of vind u het prettig als er een adviseur bij u thuis komt? Dan kunt u vanzelfsprekend een afspraak met ons maken. Wij bezoeken u , zonder bijkomende kosten, met de benodigde collectieboeken en/of stalen om u van deskundig advies te voorzien en u te helpen in de keuze.

Wij denken met u mee en verzorgen graag het traject van a tot z tot een perfect resultaat!

Wat kunt u bekijken in de showroom?

Glazendak overkappingen, polycarbonaat of textiel? Bekijk het assortiment terrasoverkappingen en ontvang advies en een offerte op basis van uw wensen. Ook glazen schuif- & draai systemen en toebehoren staan opgesteld voor u om te bekijken en proberen.

Als Hörmann partner hebben we de deur van het jaar opgesteld staan in de showroom. Bekijk en probeer de deur, bekijk diverse panelen of ontvang advies over het gehele Hörmann assortiment garagedeuren. Denk hierbij aan kanteldeuren, roldeuren of advies in aandrijvingen.

Rolluiken, screens, buitenjaloezieën of markiezen, uitvalschermen, markisolette’s & knikarmschermen zijn in alle rust te bezichtigen. Elektrisch bedient of met de hand? Probeer zelf uit wat u het meest bevalt. Ook voor de hoogste kwaliteit zonweringdoeken bent u op het juiste adres.

2000+ stalen overgordijnen, vitrages, block-out stoffen, inbetweens en alles er tussenin! Slagingspercentage 100% met het aanbod stoffen en het scala aan confectionering. Compleet met roedes en (automatische) rails op maat. Wij leveren onder andere de gordijncollecties van Vadain, Toppoint & bece.

Tapijt, karpetten, laminaat, vinyl & PVC! Uitgebreid tentoongesteld van diverse gerenomeerde merken zoals Castell, Desso, Bonaparte, MFlor, VivaFloors en meer. Niet alleen voor de vloer zelf maar ook voor gedegen advies in verwijdering van de bestaande vloer en het egaliseren of aanbrengen van een ondervloer kunt u bij ons terecht.

De bekende rol- & vouwgordijnen maar ook isolerende duette’s, plissé gordijnen, duo-rolgordijnen, silhouette’s en facette’s, shutters en diverse uitvoeringen jaloezieën staan opgesteld voor u. Meerdere systemen en bedieningssystemen laten u zien welke kanten u allemaal uit kan met de collecties raamdecoratie.

Showroom-Zonex-Binnenleven
Lamellen overkapping showroom Enschede ZonEx
Showroom-Zonex-Overkappingen
0
Connecting
Please wait...
Verstuur bericht
Nu chatten

Heeft u een vraag? Chat direct met een medewerker.

* Uw naam
Stel uw vraag
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?