Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Garagedeur Losser

Ons assortiment garagedeuren in Losser

Heeft u een kapotte of oude garagedeur thuis in Losser en heeft u een nieuwe nodig? Dan bent u aan het juiste adres. ZonEx verkoopt zonwering, rolluiken, garagedeuren en meer voor projecten en particulieren in Losser, Oldenzaal, Enschede en omgeving. De showroom is dichtbij op het Euregio bedrijvenpark aan de Zomerweg 155 in Enschede. Laat u in onze showroom adviseren en kies een product wat precies bij u past. Wij leveren topkwaliteit garagedeuren van het gerenommeerde merk Hörmann. Onze ervaren monteurs zijn VCA gecertificeerd u kunt dus rekenen op vakkundige en veilige installatie van top producten.

Advies voor garagedeur Losser

Er zijn verschillende soorten garagedeuren. Kanteldeuren, Openslaande deuren, Sectionaaldeuren. Wat is in uw situatie het meest praktisch? Dit kan het maken van een keuze lastig maken. Gelukkig kunt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen waarin de adviseur u helpt bij het maken van uw keuze. In onze showroom staan diverse garagedeuren opgesteld zodat u goed kunt zien wat de verschillen zijn en u een goede keuze kunt maken.

Onderhoud voor garagedeur in Losser

Om een storing of slijtage te voorkomen is onderhoud van uw garagedeur erg belangrijk. Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw garagedeur en voorkomt onnodige storing.

Inmeten van garagedeur

ZonEx komt uw garagedeur gratis inmeten, een service van ons om te garanderen dat het past. Op basis van deze maten maken wij een offerte op maat, zo komt u later niet voor onverwachte kosten te staan. Ook kijken wij tijdens het inmeten naar de montagemogelijkheden.

garagedeuren losser

Montage van zonwering Losser

ZonEx heeft een eigen montage- en reparatiedienst en biedt dus een complete service met levering, montage en nazorg. U krijgt dus niet te maken met monteurs van buitenaf, maar alleen met de VCA-gecertificeerde monteurs van ZonEx die uw zonwering met vakkundigheid monteren.

Mocht uw zonwering een storing of andere gebreken hebben, kunt u ook bij Zonex terecht. Wanneer dit het geval is kunt u contact opnemen via de site en de monteurs zullen dan zo snel mogelijk bij u langs komen.

OSD Losser servicepunt

Losser had voorheen een eigen Hörmann servicepunt: OSD Zonwering. OSD bestaat niet meer maar u kunt met al uw servicevragen over Hörmann producten die u hier heeft gekocht terecht bij ZonEx. U vindt ons op slechts 5 km van het voormalige OSD Zonwering pand op bedrijventerrein de Pol in Losser. Klik hier voor een routebeschrijving

Wilt u weten welke garagedeur het beste bij uw wensen past? Neem een kijkje in onze showroom of bel tijdens kantooruren naar 053-4611128. Onze medewerkers informeren u graag en helpen u bij het maken van uw keuze.

Neem contact op

Heb je vragen?
Bel: 053 – 4611128
Mail: info@zonex.nl