Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Slimme zonwering

Je hebt vast wel eens gehoord van Slimme zonwering of Smart Home. Maar wat houdt het precies in?

Smart Home of huisautomatisering is een moderne technologie die de komende jaren veel gaat veranderen. Je hebt vast wel eens gezien dat producten worden bediend met een smartphone, tablet of via spraakbesturing. “Hey Google, sluit de rolluiken”. Met de technologie van Somfy is dit voor iedereen binnen handbereik. De nieuwe smarthome Hub van Somfy is al verkrijgbaar vanaf €69,-, op deze hub kunt u 20 apparaten aansluiten die voorzien zijn van Somfy IO of RTS motor.

Inhoud

Impressie van onze
Slimme zonwering

Bijna alle zonwering kunnen we slim maken. Nieuwe maar ook bestaande zonwering. Dat begint bij de aanschaf van de juiste motor en de smart home hub van Somfy (vanaf €69,00). Met een smart home hub verbindt alle zonweringen voorzien van Somfy IO en RTS motor met elkaar en stuur je alles aan vanuit één app op je smartphone of met spraakbediening. Zo heb je volledige controle over diverse producten in je huis of appartement, zelfs als je niet thuis bent.

Ervaringen van Somfy Smart Hub gebruikers

Comfort

“Dankzij Somfy smart home kan ik al mijn aangesloten producten besturen: mijn rolluiken, hekwerk, verlichting etc., ongeacht of ik thuis ben of onderweg. Ik creëer mijn eigen leefscenario’s zodat ik mijn huis met een enkele knopdruk precies kan laten doen wat ik wil.”

Veiligheid

“Veiligheid gaat bij mij boven alles. Als ik een paar dagen weg van huis ben, dan lijkt het nog steeds alsof ik thuis ben. Het systeem kan mijn huis in de gaten houden als ik weg ben en stuurt mij, indien nodig, direct een waarschuwing.”

Besparingen

“Zowel in de zomer als in de winter kan ik mijn huis zonder veel na te denken op de juiste manier isoleren. Een zonnesensor en een timer openen en sluiten de rolluiken automatisch voor mij. De warmte blijft binnen en de koude buiten. In de zomer blijft juist de koelte in huis behouden.”

ZonEx Somfy Smart Home Enschede
Onze gratis Slimme zonwering brochure, voor jou
Betreft brochure: Slimme zonwering
ZonEx Somfy zonwering

Video over Slimme zonwering

Veelgestelde vragen
over Slimme zonwering

Een smart home is een huis waarin verschillende apparaten en systemen met elkaar verbonden zijn en op afstand kunnen worden bediend en geautomatiseerd. Dit kan bijvoorbeeld via een smartphone of spraakassistent. Door deze verbindingen kunnen apparaten en systemen samenwerken om het comfort, de veiligheid en de energie-efficiëntie van het huis te verbeteren. Voorbeelden van slimme apparaten in een smart home zijn slimme thermostaten, slimme verlichting, slimme beveiligingssystemen en slimme huishoudelijke apparaten.

Enkele basisvereisten voor een smart home:

Een slimme hub: Dit is het centrale apparaat dat alle slimme apparaten in huis verbindt en beheert.

Slimme apparaten: Dit omvat slimme verlichting, slimme thermostaten, slimme beveiligingscamera’s, slimme deursloten, slimme luidsprekers, slimme stekkers en nog veel meer.

Een internetverbinding: Een stabiele internetverbinding is essentieel voor het verbinden en bedienen van slimme apparaten.

Een smartphone of tablet: Dit is de meest gebruikte manier om slimme apparaten te bedienen en te beheren.

Compatibiliteit: Zorg ervoor dat alle slimme apparaten die u koopt compatibel zijn met uw slimme hub en andere apparaten in uw huis.

Een slimme assistent: Dit is een optionele toevoeging die spraakopdrachten mogelijk maakt en uw slimme apparaten nog gemakkelijker te bedienen maakt. Populaire slimme assistenten zijn Amazon Alexa, Google Assistant en Apple Siri.

ZonEx smart home

Referenties

waar we trots op zijn
Mark
Klant ZonEx
Lees verder
Een zeer prettige ervaring met dit bedrijf. Nadat ik in de showroom mijn type screens had uitgezocht, kwamen ze al snel daarna alles bij mij thuis inmeten. Ook de monteurs die de screens kwamen plaatsen kwamen netjes en sociaal over en ze leverden netjes werk af.
Klaas-Jan Huizen
Klant ZonEx
Lees verder
Wij hebben dit voor 2 jaar terug rolluiken laten plaatsen en dit jaar verduistering gordijnen laten monteren in de keuken en woonkamer en zijn zeer tevreden over het gewenste resultaat. Goede service. Ik zou zo weer bij dit bedrijf iets aanschaffen en laten monteren.
Rick
Klant ZonEx
Lees verder
Wij hebben elektrische rolluiken van ZonEx merk. Ze gaan in de ochtend automatisch open op ingestelde tijd en als de zon onder gaat gaan ze weer dicht. En natuurlijk als ik overdag (of in de zomer als het warm is) last heb van zon op mijn scherm dan druk ik gewoon even op het knopje van de afstandsbediening. Ik zou het iedereen aanraden!
Alissa Geerdink
Klant ZonEx
Lees verder
Rolluik werkte niet meer in ons nieuwe huis. Gemaild wat het koste. Reparatie van 1 rolluik is natuurlijk in verhouding best prijzig, maar omdat we de staat van de rest van de rolluiken ook niet wisten kreeg ik daarnaast voorstel van ZonEx om onderhoud te doen zodat we weer een tijd door kunnen. De monteurs hebben ons ook tips gegeven om geen nieuwe schade te krijgen bij het naar beneden laten vallen van de rolluiken.
Previous
Next
ZonEx smart home
Benieuwd naar onze Slimme zonwering?
Vraag een gratis offerte aan
Betreft product: Slimme zonwering
Jouw aanvraag gaat direct naar onze Slimme zonwering expert
4.7/5 - (3 stemmen)

Prijscalculator

Waarom?
met uw postcode kunnen we de afleverkosten berekenen. 😄
Bijna klaar...

Prijscalculator

Waarom?
met uw postcode kunnen we de afleverkosten berekenen. 😄
Bijna klaar...
Met uw telefoonnummer kunnen we meedenken met de beste prijs!

Prijscalculator

Waarom?
met uw postcode kunnen we de afleverkosten berekenen. 😄
Bijna klaar...

Prijscalculator

Waarom?
met uw postcode kunnen we de afleverkosten berekenen. 😄
Bijna klaar...

Prijscalculator

Waarom?
met uw postcode kunnen we de afleverkosten berekenen. 😄
Bijna klaar...
Zakelijke klant?

Bekijk onze projecten website.