Pinterest
Offerte
Reparatie
Contact

Reparatiedienst

Naast het uitvoeren van periodiek onderhoud verzorgen wij ook de reparaties aan uw zonwering of garagedeur. Of het nu gaat om het vervangen van optrekband in uw rolluik of een storing aan een besturingssysteem, wij lossen het voor u op. De meeste reparaties zijn snel en adequaat uit te voeren door onze reparatiedienst.

De reparatiedienst is in eigen beheer, dit houdt in voor u dat wij vaak de te vervangen onderdelen op voorraad hebben. Zo niet bestellen wij dit natuurlijk in overleg met u, zodat u zo snel mogelijk weer een goed functionerend product hebt.

24/7 online uw serviceaanvraag indienen

Onze servicedienst heeft onderdelen bij zich voor de meest voorkomende reparaties aan Somfy home motion producten, rolluiken, screens, zonweringen, terrasoverkappingen en (Hörmann) garagedeuren

Gemakkelijk online

U vult snel online ons formulier in, en uw melding wordt 24/7, 365 dagen per jaar in behandeling genomen. Voor spoedgevallen kunt u ons bellen op 053-461 1128 of buiten kantooruren mailen naar service@zonex.nl

Wij zullen uw melding zo snel mogelijk in behandeling nemen en inplannen.

Voor elke reparatie rekenen wij een standaard starttarief. Heeft u een onderhoudscontract bij ons, maar toch een storing? Dan betaalt u géén starttarief!