Pinterest
Offerte
Reparatie
Contact

Uw persoonlijke adviseur

Ontwerp samen met ZonEx uw nieuwe thuis…

Gaat u binnenkort verhuizen of wilt u uw huis opnieuw inrichten? Kom naar onze showroom en bespreek uw ideeën met onze adviseurs. Heeft u al een bepaalde stijl in huis, of heeft u iets gezien op pinterest, in een woonmagazine of op TV? Neem deze voorbeelden mee naar uw afspraak. Ons motto is; Uw woning is een reflectie van wie u bent en moet dat ook uitstralen. De sfeer die de producten oproepen moeten bij u passen zodat u zich helemaal thuisvoelt in uw nieuwe interieur.

Wat levert het u op?

Bij ZonEx bent u in één keer klaar met heel veel zaken op uw to-do-lijstje. Wij leveren voor uw (nieuwe) woning zonwering, garagedeuren, rolluiken, overkappingen, raamdecoratie, horren, gordijnen en PVC vloeren. Alles onder één dak en speciaal voor u één aanspreekpunt. Zo is het voor u goed te overzien en verloopt alles gestructureerd dankzij onze jarenlange ervaring.

Na het uitzoeken in onze uitgebreide showroom noteren wij uw wensen en productstalen of stoffen. Hierna maken wij een afspraak om bij u op locatie de exacte maten op te nemen. Uw persoonlijke adviseur geeft u op locatie advies over de productmogelijkheden, heeft kleur en productstalen bij zicht om u te tonen en kan u eventuele wensen in bediening toelichten. U kunt thuis kijken of het bij de rest van uw interieur past.

Maak een afspraak…

Maak een afspraak met uw persoonlijke adviseur in onze showroom. Wij nemen ruim de tijd voor u zodat u zich goed kan orienteren op wat er allemaal te koop is. Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Wij helpen u graag om een goede keuze te maken zodat u zich over tien jaar ook nog thuis voelt.