Pinterest
Offerte
Reparatie
Contact

Wie zijn wij?

ZonEx is leverancier van een stukje comfort, onze producten verrijken uw leven en worden geplaatst door professionals die u compleet ontzorgen. Dat is ZonEx.

Dat willen we ook als werkgever dat onze medewerkers gelukkig zijn en plezier hebben in het werk. Tevreden werknemers zijn het beste visitekaartje voor ons bedrijf. Team ZonEx is een hecht team van medewerkers.

Dat onze medewerkers leren en zich ontwikkelen is voor ons erg belangrijk. Via de ZonEx Academy bieden wij een opleidingstraject op maat. Via cursussen bij onze leveranciers en e-learning in een digitale leeromgeving stellen wij een opleidingstraject op maat samen.

Wij nodigen u graag uit in de showroom

ZonEx is gevestigd in Enschede en beschikt over een grote en moderne showroom. In onze showroom is voldoende ruimte om afstand te houden. Wij nemen rustig de tijd voor u, wilt u er zeker van zijn dat er een medewerker beschikbaar is maak dan voor uw komst een afspraak dan zorgen wij ervoor dat alles voor u klaarligt.

Rolluiken, screens, buitenjaloezieën, markiezen, uitvalschermen en een grote collectie knikarmschermen. Wij hebben al deze producten in onze showroom. Kom langs om in alle rust de verschillen tussen diverse zonweringen te zien. Voor uw comfort tegenwoordig bijna altijd elektrisch bedienbaar, maar ook handbediening is voor ons een optie. Probeer zelf uit wat u het beste bevalt. Ook voor de hoogste kwaliteit zonweringdoeken bent u op het juiste adres in onze showroom vindt u het grootste assortiment zonweringsdoek van de regio.

U zoekt een overkapping van aluminium? Wij hebben 6 verschillende type’s opgesteld in onze showroom. Uiteraard zijn al deze type’s in diverse RAL kleuren verkrijgbaar.  Bekijk het assortiment overkappingen en ontvang advies en een offerte op basis van uw wensen. Ook zijwanden van glas (zowel schuif als draai systemen), zijscreens van zonweringsdoek en aluminium schuttingpanelen staan opgesteld voor u om te bekijken en proberen.

Als Hörmann partner hebben we natuurlijk garagedeuren opgesteld staan in de showroom. Niet alleen een sectionaaldeur, maar ook de mooie openslaande garagedeur van Hörmann en de zijdelingse sectionaaldeur staan opgesteld in onze showroom. Bekijk en probeer ook de bijpassende voordeuren, kleurpanelen van van Hörmann of ontvang advies over het gehele Hörmann assortiment.

Gordijnen, Vitrage, Inbetweens, Vouwgordijnen, Plisségordijnen, Dupligordijnen (dubbele plissé), (duo) rolgordijnen, verticale lamellen, houten of aluminium jaloezieën. Bij ZonEx hebben wij het. Kom naar de showroom en bekijk de unieke eigenschappen van de diverse soorten binnenzonwering. Ieder type raamdecoratie heeft zo zijn eigen voordelen. Wij hebben meerdere bedieningssystemen opgesteld zodat u een goede keuze kunt maken welke het beste bij uw woonsituatie past. Wij leveren onder andere de topmerken Vadain, bece, Multisol, byTzum en House of Happiness.

Bij raambekleding horen ook vloeren kregen wij te horen. Daarom hebben wij onze afdeling projectstoffering uitgebreid met PVC en tapijt. De topkwaliteit projectvloeren vielen zo goed in de smaak bij onze klanten dat we ze nu ook aan particulieren verkopen! Kom naar de showroom en bekijk onze grote collectie PVC en tapijt vloeren.