Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Genieten achter glas….

Een wintertuin is een door glas (of gedeeltelijk door panelen) dichtgemaakte overkapping. De glaswanden beschermen je tegen weer en wind. Door het glas zit je binnen maar voelt het als buiten, extra genieten van het buitenleven dus. Denk je eens in een heerlijk rustige kamer om te genieten van dat ene boek dat je altijd al wou lezen, maar nooit echt aan toe kwam. Een kleine regenbui? Of vandaag maar 15 graden? Geen probleem je zit heerlijk warm en droog in je eigen wintertuin.

Bij ZonEx kunnen we u ook helpen met het ombouwen van uw overkapping tot wintertuin. Kies bijvoorbeeld voor een glazen schuifwand en je krijgt er gemakkelijk extra leefruimte bij. Stem de stijl van je tuin af op je huis dan krijg je eenheid onder de overkapping voelt het dan als thuis. Kies voor comfortabele meubels en creëer heerlijke hoekjes om in weg te dromen.

Tijdens koudere dagen zit je met een terrasheater heerlijk beschut. Als het warmer wordt schuif je de glaswand helemaal opzij, waardoor je in een handomdraai lekker buiten zit. Onze overkappingen zijn gemaakt van duurzaam aluminium, met veiligheidsglas en hebben een lange levensduur. Tot 7 meter breed kunnen wij leveren op 2 staanders voor maximaal zicht.

Vragen aan Zonex? Neem contact op
Nieuwste inspiratie