Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gratis motor

Gemak
Extra gemak bij de aanschaf van een rolluik! Transformeer je woning met onze hoogwaardige rolluiken die niet alleen zorgen voor verhoogde veiligheid en privacy, maar er ook mooi uitzien! Tijdelijk ontvang je bij aankoop van een rolluik nu geheel kosteloos een rolluikmotor met wandschakelaar, waardoor het bedienen van je rolluik moeiteloos en geautomatiseerd verloopt.

Kwaliteit
Onze rolluiken zijn vervaardigd met oog voor detail en duurzaamheid, en bieden een effectieve bescherming tegen ongewenste weersinvloeden, geluiden en nieuwsgierige blikken. De isolerende kern kunt u in de showroom zelf bekijken. Geniet van het moderne comfort dat de gratis rolluikmotor met zich meebrengt. Met een draai aan de knop beheer je eenvoudig de lichtinval en privacy in je huis, waardoor je leefomgeving nog meer op jouw wensen afgestemd is.

Haal het maximale uit je woongenot en kies voor onze kwalitatieve rolluiken met de exclusieve aanbieding van een gratis rolluikmotor. Vraag een prijs aan via onze productpagina rolluiken

Actie loopt tot en met 31 maart, vraag in de showroom naar de voorwaarden.

Vragen aan Zonex? Neem contact op
Of kom langs!

Bezoek ons:
Zomerweg 155
7532 RB Enschede

MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO

13.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
10.00 – 16.00
Gesloten
meer informatie?

Neemt direct contact op via ons contactformulier.

Betreft actie: Gratis motor

Binnen 24 uur ontvang je reactie op jouw aanvraag