Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gordijnen Losser

gordijnen losser

Ons assortiment gordijnen in Losser

Bent u op zoek naar gordijnen in Losser? In onze moderne showroom op Euregio bedrijventerrein in Enschede vindt u een breed assortiment aan gordijnen, vitrages en inbetweens. Met meer dan 2000 stalen overgordijnen, vitrages en inbetweens zijn wij één van de grootste showrooms in de regio. Wij zijn sinds 1968 actief in het leveren, monteren en onderhouden van binnenzonwering en buitenzonwering. Zowel bedrijven als particulieren kunnen hier terecht voor advies over gordijneninbetweensvitrage, binnenzonwering en buitenzonwering tot pvc vloeren. Wij hebben een uitgebreide showroom vlakbij Losser, kijk op de contactpagina voor de openingstijden en de route. Mocht u toch geen mogelijkheid hebben om een kijkje te komen nemen in de showroom, kunt u ook een afspraak maken voor een advies gesprek. De adviseurs komen bij u thuis en kunnen monsters en materiaaldemonstraties voor u meenemen.

Gordijnen showroom dichtbij Losser

In onze moderne showroom vindt u een breed assortiment aan gordijnen. Met meer dan 2000 stalen overgordijnen, vitrages en inbetweens zijn wij één van de grootste showrooms in de regio. Dankzij het grote aanbod aan stoffen en patronen zult u hoogstwaarschijnlijk vinden wat aan uw wensen voldoet. De merken die u hier onder andere tussen kunt verwachten zijn:

  • Vadain
  • House of happiness
  • byTzum
  • Bece

U kunt zelfs elektrische gordijnrails vinden in de showroom van ZonEx. Kom dus snel een keer kijken! ZonEx in Enschede ligt gunstig vanaf Losser, niet voor niks komt een derde van ons personeelsbestand uit Losser. U vindt ons op het euregio industrieterrein net voorbij Glane-Beekhoek.

Gordijnen online

Niet alleen in de showroom, maar ook online, heeft u mogelijkheden om uw perfecte gordijnen uit te zoeken. Op de site vindt u drie categorieën: gordijnen, vitrages en inbetweens. Allemaal zijn ze sfeerbepalend en het is dus erg belangrijk dat deze voldoen aan uw wensen en dat ze passen bij uw interieur. Voor ieder wat wils

gordijn inbetweens Losser

Keuzes in gordijnen in Losser

In onze showroom vindt u een ruime keuze in vitrages, gordijnen en inbetweens. Gordijnen houden warmte binnen en licht tegen. Daarnaast zijn daarnaast erg sfeerbepalend. Vitrages houden minder licht tegen, maar zijn vooral echte sfeermakers. Inbetweens zijn geen gordijnen en vitrages, maar vallen daar tussen in. Een inbetween kleedt niet alleen de ruimte mooi aan, maar zorgt er ook voor dat er bijna niet naar binnen gekeken kan worden. U kunt zelf wel naar buiten kijken. Ideaal dus. Al deze producten worden precies voor u op maat gemaakt. U kunt al onze stoffen gordijnen, vitrages en inbetweens bekijken in de showroom vlakbij Losser, neem vooraf de maten vast op voor een prijsindicatie. Wees gerust als extra service zal het product bij u thuis heel precies worden ingemeten zodat u zeker weet dat u de goede maat geleverd krijgt.

Een greep uit ons assortiment

Neem contact op

Heb je vragen?
Bel: 053 – 4611128
Mail: info@zonex.nl