Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Showroom inbetweens Enschede

In onze moderne showroom in Enschede is een groot assortiment inbetweens en vitrage te vinden. Wij hebben voor ieder wat wils. De merken die u hier onder andere tussen kunt verwachten zijn: Vadain, byTzum, House of Happiness, Multisol en Bece raamdecoratie

Inbetweens Enschede online

Vaak wilt u rustig thuis online inspiratie opdoen en een beeld krijgen van de stoffen die u zoal in onze showroom zult aantreffen. Daarom hebben we op deze pagina een selectie van onze inbetweens zodat u niet alleen in de showroom, maar ook online, de mogelijkheid heeft om uw perfecte gordijnen uit te zoeken.

Ruime keuze in inbetweens

Inbetweens houden minder licht tegen en zijn vooral sfeermakers. Gordijnen zijn sfeerbepalend en houden licht tegen en warmte binnen. Kijk vooraf goed naar de functie en laat u adviseren door onze medewerkers. Alle inbetweens worden precies voor u op maat gemaakt. U kunt dus uit onze grote collectie stoffen de gordijnen of inbetweens uitzoeken die u mooi vind in de showroom in Enschede, maar daarnaast zullen wij de stoffen meebrengen wanneer wij het product bij u thuis komen inmeten.

Vragen aan Zonex? Neem contact op
Nieuwste inspiratie