Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Slimme zonwering

Bijna alle zonwering kunnen we slim maken. Nieuwe maar ook bestaande zonwering. Dat begint bij de aanschaf van de juiste motor en de smart home hub van Somfy (vanaf €69,00). Met een smart home hub verbindt alle zonweringen voorzien van Somfy IO en RTS motor met elkaar en stuur je alles aan vanuit één app op je smartphone of met spraakbediening. Zo heb je volledige controle over diverse producten in je huis of appartement, zelfs als je niet thuis bent.

Ervaringen van Somfy Smart Hub gebruikers

Comfort

“Dankzij Somfy smart home kan ik al mijn aangesloten producten besturen: mijn rolluiken, hekwerk, verlichting etc., ongeacht of ik thuis ben of onderweg. Ik creëer mijn eigen leefscenario’s zodat ik mijn huis met een enkele knopdruk precies kan laten doen wat ik wil.”

Veiligheid

“Veiligheid gaat bij mij boven alles. Als ik een paar dagen weg van huis ben, dan lijkt het nog steeds alsof ik thuis ben. Het systeem kan mijn huis in de gaten houden als ik weg ben en stuurt mij, indien nodig, direct een waarschuwing.”

Besparingen

“Zowel in de zomer als in de winter kan ik mijn huis zonder veel na te denken op de juiste manier isoleren. Een zonnesensor en een timer openen en sluiten de rolluiken automatisch voor mij. De warmte blijft binnen en de koude buiten. In de zomer blijft juist de koelte in huis behouden.”

Vragen aan Zonex? Neem contact op
Nieuwste inspiratie