Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gordijnen Enschede

gordijnen enschede

Ons assortiment gordijnen in Enschede

ZonEx in Enschede is al bijna 50 jaar actief in het leveren, monteren en onderhouden van binnen- en buitenleven producten. Het bedrijf zoekt een balans tussen commercie en milieubewuste bedrijfsvoering. Bedrijven en particulieren kunnen hier beiden terecht voor allerlei soorten adviezen en producten. Van garagedeuren tot gordijnen en van zonwering tot pvc vloeren. ZonEx heeft een prachtige showroom in Enschede kijk op de contactpagina voor de openingstijden. Mocht u toch geen mogelijkheid zien om een kijkje te komen nemen in de showroom, kunt u ook een afspraak maken voor een advies gesprek. De adviseurs komen bij u thuis en kunnen monsters en materiaaldemonstraties voor u meenemen.

Gordijnen Enschede showroom

In deze moderne showroom is ook het brede assortiment aan gordijnen te vinden. Namelijk meer dan 2000 stalen overgordijnen, vitrages en inbetweens en meer. Dankzij het grote aanbod aan stoffen en patronen zult u hoogstwaarschijnlijk vinden wat aan uw wensen voldoet. De merken die u hier onder andere tussen kunt verwachten zijn:

  • Vadain
  • House of happiness
  • byTzum
  • Bece

U kunt zelfs elektrische gordijnrails vinden in de showroom van ZonEx in Enschede. Kom dus snel een keer kijken!

Gordijnen Enschede online

Niet alleen in de showroom, maar ook online, heeft u mogelijkheden om uw perfecte gordijnen uit te zoeken. Op de site vindt u drie categorieën: gordijnen, vitrages en inbetweens. Allemaal zijn ze sfeerbepalend en het is dus erg belangrijk dat deze voldoen aan uw wensen en dat ze passen bij uw interieur. Daarom is het mogelijk dat gordijnen voor u op maat gemaakt worden en compleet naar uw smaak zijn. U heeft zelfs de mogelijkheid om online uw eigen gordijnen te ontwerpen! Met deze gordijn designer kunt u allerlei stoffen en confectiemogelijkheden uit proberen in 25 verschillende ruimtes. U kunt dan nog kiezen uit de kleur, type en de afwerking. Voor ieder wat wils!

Gordijnen Enschede keuzes

U kunt bij ZonEx kiezen uit vitrages, gordijnen en inbetweens. Gordijnen houden warmte binnen, houden licht tegen en zijn daarnaast erg sfeerbepalend. Vitrages houden minder licht tegen, maar zijn vooral echte sfeermakers. Inbetweens zijn geen gordijnen en vitrages, maar vallen daar tussen in. Een inbetween kleedt niet alleen de ruimte mooi aan, maar zorgt er ook voor dat er bijna niet naar binnen gekeken kan worden. Uzelf kunt wel naar buiten kijken. Ideaal dus. Al deze producten worden precies voor u op maat gemaakt. U kunt dus de gordijnen of vitrages bekijken in de showroom in Enschede, maar daarnaast zal het product bij u thuis worden ingemeten.

Neem contact op

Heb je vragen?
Bel: 053 – 4611128
Mail: info@zonex.nl